Evenimentul Zilei > Actualitate > Vestea care îl va DĂRÂMA pe Cristi Borcea. Ce se întâmplă cu judecătoarea care a vrut să îl scape de pușcărie
Vestea care îl va DĂRÂMA pe Cristi Borcea. Ce se întâmplă cu judecătoarea care a vrut să îl scape de pușcărie

Vestea care îl va DĂRÂMA pe Cristi Borcea. Ce se întâmplă cu judecătoarea care a vrut să îl scape de pușcărie

Geanina Terceanu, judecătoarea care a fost condamnată pentru că i-a scos nevinovați pe greii fotbalului romanesc în "Dosarul Transferurilor", a decis să își refacă viața sentimentală.

Magistrata a divorțat în mare secret, după ce a recunoscut că a luat 220.000 de euro de Victor și Ioan Becali, dar și de la Cristi Borcea, de soțul ei Valeriu, revenind la numele de fată. 

Accidentul grav de circulație în care a fost implicată pe 29 aprilie, pare să fie motivul principal pentru care nunta cu iubitul ei misterios a fost amânată, scrie Wowbiz.ro. Mașina în care se afla s-a făcut praf, iar magistrata a suferit o ruptură de stern. 

Judecătoarea a fost condamnată în noiembrie 2016 de Curtea de Apel la 5 ani şi 6 luni de închisoare, pentru că luare de mită. Instanţa a mai dispus confiscarea sumei de 195.000 euro de la Geanina Terceanu, banii reprezentând mită primită de această. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. În mai, fosta judecătoare, la fel că şi şi fraţii Victor şi Giovanni Becali, şi-a recunoscut vinovăţia, astfel încât toţi 3 să fie judecaţi în procedura simplificată – ceea ce înseamnă că acceptă acuzaţiile, dar şi că limitele de pedeapsa să le fie reduse cu o treime.