"Există oameni, trustul de presă Intact, oamenii de acolo, care susțin și vorbesc despre faptul că am avut un proces politic, un verdict politic, o încălcare a statului de drept și că astăzi Voiculescu, Pantiș și dr. Mencinicopschi sunt deținuți politic. Asta nu e chestiune de jocă. A se duce cineva la pușcărie este o chestiune criminală dacă el este nevinovat",  a declarat Crin Antonescu în ediția de luni a emisiunii "Jocuri de Putere.

"Fie procesul Vociulescu a fost perfect în regulă, corect, în conformitate cu normele judiciare și atunci am încheiat discuția, fie nu", a apreciat Antonescu.

Liberalul a precizat că nu știe dacă dosarul a fost unul politic sau nu și a refuzat să se pronunțe în vreun fel.

"Dar dacă nu, înseamnă că avem o probelemă gravă cu funcționarea sistemului judicar în România. Și dacă asta se întâmplă, după doi ani și jumăte în care guvernul aparține unei forțe, majoritatea parlamentară aparține aceleiași forțe, minstrul Justiției aparține aceleiași forțe, numirea șefilor parchetrlor aparține aceleiași forțe poltice nu putem spune că acele personaje, cum ar fi prim-ministrul, nu au o responsabilitate, dacă am un verdict politic în procesul Voiculescu", a mai spus Crin Antonescu.