Evenimentul Zilei > Politica > Crin Antonescu: „E o grozăvie să vii, ca premier, să spui că ești o VICTIMĂ a JUSTIȚIEI”
Crin Antonescu: „E o grozăvie să vii, ca premier, să spui că ești o VICTIMĂ a JUSTIȚIEI”

Crin Antonescu: „E o grozăvie să vii, ca premier, să spui că ești o VICTIMĂ a JUSTIȚIEI”

Crin Antonescu a vorbit și despre oameni politici care sunt cercetați de Direcția Națională Anticorupție. Antonescu s-a referit și l-a dosarul în care premierul Victor Ponta este implicat.

E o grozăvie ca premier să vii și să spui că ești o victimă a justiției, că se fac abuzuri asupra ta. Nu se poate să vii, tu, Victor Ponta,  să spui că se fac abuzuri. Tu, ca politician, răspunzi de ceea ce se întâmplă. Eu nu înghit nicio poveste din asta cu DNA. Să fie și cum zice DNA, și cum zic cei din clasa politică. Dar, dacă te iei după DNA, zici că toată clasa politică, și PSD, și PNL, s-a transformat în țuțeri ai DNA. Dacă niște lucruri nu sunt în regulă acolo, e tot din vina politicienilor”, a spus Antonescu la Realitatea TV.

Crin Antonescu s-a referit și la viitorul politic al lui Victor Ponta.“Victor Ponta nu are destin tragic, el poate fi citit într-o cheie comică. El probabil nu și-a dorit mai mult decât are”, a mai spus Crin Antonescu.

Fostul președinte al Partidului Național Liberal a abordat și subiectul serviciilor. “La fel se întâmplă și cu Serviciile. Nu poți să vorbești cum vorbesc niște copii despre părinții lor: tata e rău, mă bate, nu pot să fac aia pentru că nu mă lasă tata. Nu poți să vorbești așa despre Servicii”, a concluzionat Crin Antonescu.