"Criminalul-sahist", judecat

"Criminalul-sahist", judecat

Aleksandr Piciuskin, un criminal in serie acuzat de uciderea a 62 de persoane la Moscova, va fi trimis curand in judecata, a anuntat un anchetator din cadrul politiei ruse, Iskandar Galimov, citat de agentia Itar-Tass.

In anul 2000, 14 persoane au fost gasite fara suflare in parcul Bitevski, presa din Rusia relatand pe larg despre aceasta tragedie. Poreclit de mass-media „maniacul din Bitevski”, Piciuskin a fost arestat pe 18 iunie 2006, abia dupa aceea iesind la iveala amploarea crimelor sale.

Barbatul a marturisit ca a vrut sa ucida 64 de oameni, adica exact numarul patratelor de pe tabla de sah, informeaza cotidianul „Kommersant”. Exista probe care dovedesc faptul ca toate cele 62 de crime au fost comise de Piciuskin, a declarat Iskandar Galimov.

Piciuskin ar putea fi considerat cel mai mare criminal in serie din istoria Rusiei. Celebrul Andrei Cikatilo a fost condamnat la moarte si executat in 1994 pentru omorarea a 53 de copii si adolescenti, iar un alt maniac, Vasili Komarov, a terorizat Moscova in anii ‘20, cand a asasinat 33 de oameni. 

Ne puteți urmări și pe Google News