Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă șocantă la Brașov. Bătrână ucisă prin înjunghiere
Crimă șocantă la Brașov. Bătrână ucisă prin înjunghiere

Crimă șocantă la Brașov. Bătrână ucisă prin înjunghiere

O femeie, de 87 de ani, din Brașov, a fost găsită decedată în casa în care locuia, polițiștii constatând că a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit și bătută cu obiecte contondente. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetlui de pe lângă Tribunalul Brașov.

Polițiștii din Brașov efectuează cercetări într-un dosar de omor calificat după ce o femeie, de 87 de ani, a fost ucisă cu sălbăticie, pe corpul ei fiind găsite plăgi prin înjunghiere și multiple alte urme de violență.

Potrivit IPJ Brașov, sîmbătă, în jurul orei 14.35, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe strada Ioan Huniade  un bărbat se manifestă violent și ar fi distrus mai multe bunuri din casă și din curte.

Polițiștii Secției 2 Brașov, care s-au deplasat la fața locului, au reușit depistarea și identificarea bărbatului în cauză. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au găsit în interiorul unui imobil aflat în vecinătatea celui unde a fost depistat bărbatul în cauză o femeie care nu prezenta semne vitale.

Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul persoanei. Polițiștii, împreună cu un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov efectuează cercetări pentru a afla cum s-a putut ajunge la o asemenea crimă.  Cauza se află în competența Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.