Crimă oribilă la Paris: Un arab a ÎNJUNGHIAT un francez pentru că i-a atras atenţia că NU are voie cu bicicleta în autobuz

Crimă oribilă la Paris: Un arab a ÎNJUNGHIAT un francez pentru că i-a  atras atenţia că NU are voie cu bicicleta în autobuz

Tragedia a avut loc ieri dimineaţă, la ora 6.20, în stația de 255, intrarea din Clignancourt (XVIII), informează Le Parisien.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost înjunghiat de un ciclist care a vrut să intre în autobuz cu bicicleta, ceea ce nu este permis. Din nefericire, bărbatul francez a decedat.

Când victima a protestat și i-a amintit despre regulile din transportul în comun, biciclistul l-a întrebat dacă vorbea arabă, a spus o sursă judiciară pentru Le Parisien. Când victima l-a rugat pe arab să nu-l deranjeze, el și-a scos cuțitul și l-a aruncat în gâtul bărbatului.

Din păcate, când medicii au sosit la faţa locului, el era deja în stop cardio-respirator, zăcând  într-o baltă mare  de sânge.  Atacantul a fugit imediat iar poliţia pariziană este în alertă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Brigada criminalistică din Paris a demarat ancheta ajutaţi şi  fotografiile luate de la camerele de supraveghere din acea zonă. Corpul victimei a fost transportat la institutul criminalistic, iar autobuzul a fost plasat sub sigiliu.