Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă din dragoste între români în Italia! Şi-a omorât iubita după ce a prins-o cu amantul
Crimă din dragoste între români în Italia! Şi-a omorât iubita după ce a prins-o cu amantul

Crimă din dragoste între români în Italia! Şi-a omorât iubita după ce a prins-o cu amantul

Un român a fost arestat în Italia după ce şi-a omorât în bătaie iubita. Furia bărbatului de 40 de ani a fost declanşată de faptul că şi-a găsit, la întoarcerea din România, concubina în casă cu fostul ei iubit. Acesta i-a bătut pe amândoi cu o antenă parabolică cumpărată din România, iar în urma loviturilor primate femeia a murit. Corpul ei neînsufleţit a fost găsit în stare de descompunere în urmă cu o săptămână, iar criminalul a fost depistat de poliţişti abia ieri.

Gheorghe Mateiu (40 de ani) lucra în orăşelul italian Taranto, aflat în sudul ţării, ca muncitor de câţiva ani. La începutul acestei luni a revenit în România pentru a-şi vizita rudele, dar la întoarcerea în Italia, pe data de 9 iulie, a avut parte de o supriză neplăcută: iubita lui era în casă cu alt bărbat. Violeta Carabineru (46 de ani) a fost surprisă în căminul conjugal alături de un alt român de 43 de ani, care era şi fostul ei iubit. Cei doi s-au închis în casă, încercât să scape de furia bărbatului întors din România. Mateiu a reuşit să spargă uşa casei cu o antenă parabolică achizioţionată din ţară şi cu acelaşi aparat, devenit între timp armă albă, i-a bătut pe cei doi amanţi.

Amândoi au căzut inconştienţi, iar Mateiu a fugit. Femeia a fost găsită moartă în casă pe data de 13 iulie, în stare de descompunere. Gheorghe Mateiu a fost considerat principalul suspect din primele momente din cauza faptului că şi-a închis telefonul mobil şi în ultima săptămână şi-a sunat cunoscuţii de pe un număr necunoscut pentru a se interesa de starea femeii.

Totuşi poliţia nu a reuşit să îl prindă pe criminalul român. El a aflat de la o prietenă comună cu iubita lui a murit şi s-a prezentat singur la Poliţia din Roma. El a susţinut în faţa poliţiştilor că i-a dat doar două palme femeii, care nu au fi fosta atât de dure încât să o omoare. El a fost totuşi reţinut şi urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor pentru arestare. Totuşi este neclar ce s-a întâmplat cu amantul femeii în perioada de patru zile scursă de la incident până când aceasta a fost găsită moartă în propria casă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: