Evenimentul Zilei > Actualitate > Crima de la Onești. Un vecin al criminalului a filmat imagini dramatice în timpul tragediei. VIDEO
Crima de la Onești. Un vecin al criminalului a filmat imagini dramatice în timpul tragediei. VIDEO

Crima de la Onești. Un vecin al criminalului a filmat imagini dramatice în timpul tragediei. VIDEO

Noi amănunte legate de crima de la Onești, intervenția forțelor de ordine a fost filmată de un vecin al criminalului,

Crima de la Onești, în urma căreia două persoane și-au pierdut viața, a stârnit un scandal uriaș. Intervenția forțelor de ordine a fost deficitară, iar victimele nu au putut fi salvate. Au fost indicați vinovați, printre aceștia fiind arătați cu degetul cms. șef Adrian Tuluc, dar și  șeful poliției Onești, cms. șef Cristinel Andrieș.

Un nou filmuleț din timpul tragediei de la Onești a apărut în spațiul public. Un locatar al blocului în care s-a petrecut evenimentul a surprins imagini din momentul în care oamenii legii au decis să intervină. Se aud loviturile aplicate în ușa apartamentului, care fusese blocată de Gheorghe Moroșan. Bărbatul care a comis cu sânge rece cele două crime.

Crima de la Onești, detalii despre șefii poliției

El a fost rănit după ce polițiștii au tras două focuri. A ajuns la spital, viața nu i-a fost pusă în pericol și se află în refacere. El se află sub paza polițiștilor și în această săptămână ar putea să fie audiat. De asemenea, în aceste zile va începe și audierea persoanelor implicate în intervenția eșuată.

Comisarul șef Adrian Tuluc este apărat de colegii săi, după ce a devenit unul dintre țapii ispășitori din acest caz. „Era omul care nu rata niciodată misiunea. Era dependent de adrenalină, iar cei care au lucrat cu el cunoșteau că nu se sfia niciodată să fie în fruntea echipelor operative de acțiune. Oamenii îl îndrăgeau, motiv pentru care timp de aproape 15 ani l-au ales președintele organizației profesionale constituită la nivelul județului.” Notează ziariștii de la jurnaldebacau.ro.

Pe cine a contactat comisarul șef Cristinel Andrieș

În ultimii ani a avut mai multe probele de sănătate, după cum precizează sursa citată. În 2010 a luptat cu cancerul și a învins. Iar în urmă cu trei ani a suferit un infarct.

În ceea ce-l privește pe cms. șef Cristinel Andrieș, acesta l-ar fi contactat pe Tuluc. Căruia i-a cerut forțe ca să sprijine situația alarmantă din apartamentul unde avea să se producă tragedia. El a încercat să țină lucrurile sub control prin intermediul unui adjunct. Care îl cunoștea pe agresor, cei doi fiind vecini.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: