Crima de lângă A1. Primele concluzii ale procurorilor. Martor: „Am crezut că este o păpușă”

Crima de lângă A1. Primele concluzii ale procurorilor. Martor: „Am crezut că este o păpușă” Crimă în fața parcului Crângași din București. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Polițiștii din Dâmbovița analizează toate detaliile, pentru a-l identifica pe cel care a ucis o femeie și a aruncat cadavrul în apropierea Autostrăzii București-Pitești. Bărbatul care i-a sesizat pe polițiști a crezut, inițial, că este vrba despre o proteză(n.r. ortopedică), nicidecum despre un picior de om.

Crima de lângă A1. Primele ipoteze ale anchetatorilor. Ce arată  probele descoperite

INML

Sursă foto: captură video

Criminaliștii au analizat, duminică 7 aprilie, imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au identificat trei autoturisme suspecte, care ar fi putut „ajuta” la transportarea cadavrului în apropierea Autostrăzii A1. Una dintre ipotezele anchetatorilor este că femeia, în vârstă de 30 de ani, ar fi fost ucisă în afara Bucureștiului și transportată ulterior, în apropierea A1.

Mărturia bărbatului care a obserbat fragmentul din trupul victimei(un picior) este cutremurătoare:

„Ne intorceam catre casa cum facem in fiecare zi si la iesirea de pe autostrada am vazut pe câmp un picior de om. Ne-am oprit să vedem dacă într-adevăr chiar asta este.

Ne puteți urmări și pe Google News

M-am apropiat eu si, într-adevăr, era picior de om. Iniţial, am crezut că e o păpuşă, o proteză”, a precizat bărbatul care a realizat că este vorba despre un cadavru, potrivit România TV. 

Identitatea victimei nu a fost stabilită până în prezent, a transmis Parechetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Primele lucruri pe care le-au făcut procurorii

Percheziţii la zeci de persoane care au solicitat indemnizații de sprijin, pe baza unor contracte fictive

Sursă foto: arhiva EVZ

Trupul descompus,, aflat într-o stare avansată de putrefacție, a fost descoperit de o echipă de muncitori pe un teren agricol, la ieşirea de pe A1, în localitatea dâmboviţeană Olteni.

Peste 40 de criminaliști, poliţişti și jandarmi au cercetat zona și au prelevat probe. Se analizează și imaginile surprinse de camere de supraveghere din zonă.

Epertiza de la INML îi va ajuta pe anchetatori să aibă o direcție către victimă și agresor. Criminalul a învelit  trupul ciopârţit în folie de plastic şi îl ascunsese într-un sac. Cadavrul a fost descoperit, când animelele sălbatice au sfârşiat sacul.