Evenimentul Zilei > Social > COVID-19 dublează rezervările românilor la mare pentru vara aceasta
COVID-19 dublează rezervările românilor la mare pentru vara aceasta

COVID-19 dublează rezervările românilor la mare pentru vara aceasta

Rezervările de vară pentru stațiunile românești de la Marea Neagră s-au dublat, luna aceasta, față de noiembrie anul trecut.

COVID-19 dublează rezervările românilor la mare pentru vara aceasta. Campania națională de vaccinare i-a impulsionat pe români. Impactul acestei campanii are efect și asupra rezervărilor de vacanţe pe litoralul românesc.

Astfel, de la începutul lunii ianuarie a acestui an, peste 14.000 de români au achiziţionat deja pachete turistice în staţiunile românești de la Marea Neagră.

Această cifră reprezintă o dublare faţă de luna noiembrie 2020, potrivit datelor portalului de specialitate Litoralulromanesc.ro.

„Optimismului generat de startul şi derularea în bune condiţii a campaniei naţionale de vaccinare se observă în revenirea apetitului românilor pentru vacanţe” a declarat Ionuţ Nedea, directorul portalului, citat de Pro TV.

„Mulţi îşi fac deja planurile pentru concediul de vară şi îşi rezervă sejururi pe litoralul românesc”.

COVID-19 dublează rezervările românilor la mare pentru vara aceasta. Mamaia rămâne stațiunea preferată

„Comparând cu luna noiembrie – o lună încă a incertitudinilor în privinţa evoluţiei pandemiei şi a procedurii de aprobare a vaccinurilor– în ianuarie înregistrăm o dublare a numărului de rezervări făcute”, a declarat Ionuţ Nedea.

Cei care au cumpărat deja vacanțe pentru sezonul estival 2021 s-au orientat în special către staţiunea Mamaia, care rămâne în continuare cea mai populară destinaţie de vară pe litoralul românesc. Dar și către stațiunea Eforie Nord.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE