Evenimentul Zilei > Sport > Cosmin Contra, prima reacție după înfrângerea cu Suedia. Ce a spus despre demisia de la națională
Cosmin Contra, prima reacție după înfrângerea cu Suedia. Ce a spus despre demisia de la națională

Cosmin Contra, prima reacție după înfrângerea cu Suedia. Ce a spus despre demisia de la națională

Naționala României a ratat calificarea directă din preliminariile EURO 2020, după ce a fost învinsă de Suedia, scor 0-2, la București.

„Tricolorii” lui Cosmin Contra nu au rămas decât cu gândul la barajul din Liga Națiunilor, rundă în urma căreia mai pot obține calificarea la Campionatul European din 2020.

După înfrângerea cu Suedia, scor 0-2, pe „Arena Națională”, selecționerul Cosmin Contra a recunoscut superioritatea reprezentativei nordice și nu s-a sfiit să vorbească despre viitorul său în fruntea „tricolorilor”.

Singurul lucru este că Suedia a fost mai bună, net superioară nouă din toate punctele de vedere. Băieții au încercat, dar atât s-a putut. Este cel mai slab meci din mandatul meu de la națională.

Acum, sunt la dispoziția FRF. Contractul meu cu naționala expiră în decembrie, dar mai e un meci de jucat. vom vedea ce se va întâmpla.

Astăzi ne-a bătut o echipă mai bună, trebuie să învățăm și din înfrângeri. E normal să fie nemulțumire, dar ne-a bătut o echipă net superioară.
Am făcut un meci slab, ăsta de adevărul. Responsabilul sunt eu. Este cea mai mare dezamăgire din cariera mea de antrenor, că nu am putut califica România la Campionatul European”, a declarat Cosmin Contra după meciul cu Suedia, la microfonul Pro TV.

Luni, 18 noiembrie, naționala României va susține ultimul meci din campania de calificare la EURO 2020, cu Spania, la Madrid, pe Arena „Wanda Metropolitano” (ora 21:45 – României).