UPDATE: Medicii SMURD au intervenit pentru a-i acorda îngriri copilului care a leșinat într-ogrădiniță din Sectorul 1. Este vorba despre o fetiță de patru ani care a suferit o criză de epilepsie. Aceasta a leșinat și a fost găsită de educatoare, care au anunțat Ambulanța la numărul de urgență 112. De asemenea, a fost anunțată și mama copilului care a venit de urgență.

Echipajul SMURD au intervenit în regim de urgență pentru a-i acorda copilului primele îngrijiri. La sosirea medicilor, fetița își revenise.

Cu acordul mamei, copilul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru îngrijiri și investigații suplimentare.


Un copil de patru ani a fost găsit în stare de inconștiență într-o grădiniță din Sectorul 1. Copilul a fost descoperit de una dintre îngrijitoare care a sesizat Serviciul de Ambulanță la numărul de urgență 112. Îngrijitoarele au încercat să-l readucă în simțiri, dar fără succes.

Un echipaj SMURD a intervenit la locul incidentului, a stabilizat copilul și l-a transportat la spitalul Grigore Alexandrescu.

Până în prezent nu se cunosc cauzele care au provocat această stare micuțului.