Evenimentul ZileiSocialAdolescent din Republica Moldova, căzut de la etajul 9 al unui bloc din Iași

Adolescent din Republica Moldova, căzut de la etajul 9 al unui bloc din Iași

Adolescent din Republica Moldova, căzut de la etajul 9 al unui bloc din Iași
Un copil de 13 ani din Republica Moldova a murit după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc din localitatea ieșeană Ciurea.

Un copil de 13 ani din Republica Moldova a murit după ce a căzut de la etaj. Mama acestuia a declarat că acesta a rămas singur în apartament pentru scurt timp, în timp ce ea a mers cu celălat copil până la lift.

Copil mort după ce a căzut de la etaj

Cei trei au ajuns în apartamentul unde stăteau cu chirie, cu doar zece minute înainte de întâmplare.

Ne puteți urmări și pe Google News

În dispeceratul 112 s-a primit un apel pentru un copil căzut de la înălțime. Am trimis acolo echipajul Terapie Intensivă SMURD care a găsit adolescentul de 13 ani căzut de la etajul 9 în stop cardio-respirator din traumă, cu multiple fracturi.

S-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate însă fără rezultat”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Medicul venit la fața locului a constatat decesul și a informat forțele de poliție, care vor investiga împrejurările acestei tragedii.

Copil Iași, căzut de la etaj
Copil căzut de la etaj în Iași. Sursa foto: Ziarul de Iași

Fratele copilului a încercat să-l resusciteze

Fratele copilului de 13 ani a început imediat manevrele de resuscitare, însă a fost declarat decesul în jurul orei 20.30. Adolescentul avea capul spart și ambele picioare rupte, potrivit Ziarul de Iași.

Încă nu se cunosc detalii despre circumstanțele în care a avut loc căderea copilului. Poliția din Iași a inițiat investigații în acest caz, cu planificarea efectuării unei necropsii medico-legale.

Copil român de 13 ani, găsit mort în fața unui hotel din Austria, după ce a căzut de la etaj

Zilele trecute, un copil de 13 ani, aflat în excursie cu clasa în Austria, a fost găsit mort după ce a căzut de la fereastra hotelului unde era cazat.

Cu toate eforturile de resuscitare întreprinse în mod prompt, s-a confirmat decesul, conform unui reprezentant al Direcției de Poliție de Stat din Austria Inferioară.

Contextul precis al căderii, survenită de la o înălțime de aproximativ zece metri, rămâne neclar. Autoritățile au inițiat o anchetă și au izolat zona din jurul hotelului.


Accesează: