Elev român, găsit mort în fața unui hotel din Austria

Elev român, găsit mort în fața unui hotel din Austria Hotelul în care au fost cazați elevii din România. Sursa foto: archello.com

O excursie în străinătate s-a transformat într-o adevărată tragedie. Un elev de 13 ani a fost găsit mort în fața hotelului în care este cazase alături de colegii lui.

Un elev român a fost găsit mort în fața unei unități de cazare din Austria. Adolescentul în vârstă de 13 ani plecase în vacanță alături de colegii lui. Din primele informații, băiatul s-ar fi prăbușit în gol de la geamul hotelului în care a fost cazat.

Elev găsit mort în fața unui hotel din Austria

O excursie cu școala s-a transformat într-o adevărată tragedie. Un elev care făcea parte din grupul de români plecat în Austria a fost găsit mort. La sosirea autorităților, trupul neînsuflețit al adolescentului zăcea în fața hotelului în cadrul căruia acesta se cazase cu puțin timp înainte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Copilul s-ar fi prăbușit în gol de la fereastra unității de cazare în care ar fi trebuit să își petreacă vacanța.

A căzut de la o înălțime de 10 metri

Adolescentul de 13 ani se afla într-o excursie în apropiere de Viena. Hotelul în care acesta se cazase alături de colegi este localizat în regiunea Wiener Neudorf. Conform primelor informații, copilul s-ar fi dezechilibrat, căzând de la o înălțime de 10 metri.

Echipele de intervenție austriece au fost anunțate că un elev român a fost găsit inconștient în fața hotelului.  Medicii au intervenit în cel mai scurt timp, însă în urma manevrelor de resuscitare, adolescentul a fost declarat mort.

Elev de 15 ani din Buzău, mort după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Un adolescent din Buzău și-a pierdut viața în urma unui accident pe care chiar el l-a provocat. Elev în cadrul unei școli din județul Buzău, acesta a furat o mașină împreună cu un alt tânăr în vârstă de 18 ani.

Cu toate că nu avea permis, adolescentul de 15 ani a gonit între localitățile Costești și Smeeni.

Excursie cu final tragic. Elev român, găsit mort în fața unui hotel din Austria

Accident. Sursa foto: Arhiva EVZ

La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului, intrând cu mașina într-un stâlp. Elevul de 15 ani a murit pe loc, iar pasagerul în vârstă de 18 ani a ajuns la spital.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că un autoturism condus pe direcția Costești către Smeeni a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Accidentul s-a soldat cu decesul tânărului care s-ar fi aflat la volanul masinii, în vârstă de 15 ani, din Costești, dar și cu rănirea unui al ocupant, de 18 ani, din aceeași localitate”, a transmis IPJ Buzău.