Evenimentul Zilei > International > CONFRUNTARE CRUCIALĂ între Donald Trump și Kim Jong Un. Cine va CÂȘTIGA? Vezi aici care sunt MIZELE
CONFRUNTARE CRUCIALĂ între Donald Trump și Kim Jong Un. Cine va CÂȘTIGA? Vezi aici care sunt MIZELE

CONFRUNTARE CRUCIALĂ între Donald Trump și Kim Jong Un. Cine va CÂȘTIGA? Vezi aici care sunt MIZELE

Un summit important al acestui an va avea loc în luna februarie. Donald Trump și Kim Jong Un se vor întâlni în Asia. Mizele sunt cruciale.

Mike Pompeo, în calitatea sa de Secretar de Stat al SUA, a declarat că a trimis o echipă „undeva în Asia” pentru a organiza un al doilea summit între președintele Donald Trump și liderul nord-coreean Kim Jong Un. Acest summit va avea loc undeva până la sfârșitul lunii februarie.

 

Secretarul de Stat a declarat că scopul acestui summit este acela de a pune bazele denuclearizării Peninsulei Coreea, dar se va discuta și posibilitățile poporului coreean de a avea un viitor mai bun.

 

Președintele Trump a postat pe Twitter un mesaj despre evenimentul care va avea loc în februarie: „sunt nerăbdător să mă întâlnesc cu Kim Jong Un. Progrese au fost făcute și se observă o mare diferență”.

 

Directorul Serviciului Național de Informații, Dan Coats, a declarat în Congres că informațiile culese nu confirmă ipoteza conform căreia Kim Jong Un și-ar putea dori să distrugă arsenalul nuclear de care dispune., informează AP News.