Evenimentul Zilei > Monden > Confesiunile unui concurentul de la Chefi la Cuțite. Bătut cu sălbăticie de fosta iubită
Confesiunile unui concurentul de la Chefi la Cuțite. Bătut cu sălbăticie de fosta iubită

Confesiunile unui concurentul de la Chefi la Cuțite. Bătut cu sălbăticie de fosta iubită

Un concurent de la Chefi la Cuțite a trăit momente șocante și totodată dificile. După o ceartă monstru cu fosta iubită, situația a degenerat și femeia nu s-a mai putut abține și a recurs la violență. Este incredibil ce s-a petrecut.

Concurentul de la Chefi la Cuțite, Rikito Watanabe, a devenit, în scurt timp, unul dintre cei mai iubiți concurenți din ultimul sezon semnat Chefi la Cuțite. Sincer și sensibil, el nu s-a temut să își dezvăluie emoțiile și lacrimi au curs când a fost nevoit să plece din emisiune.

Cu toate că lumea îl știe pe concurent cu zâmbetul pe buze, el ascunde amintiri crunte trăite alături de fosta iubită. Rikito Watanabe a avut o viață amoroasă tumultoasă, așa că a trecut printr-un episod extrem de violent cu o femeie.

Dacă în acel moment era șocat de ce i se poate întâmpla, concurentul de la Chefi la Cuțite și-a găsit puterea de a merge mai departe, a uita de rănile provocate de trecut și se amuza de drama prin care a fost nevoit să treacă.

Deși a fost bătut, a refuzat să riposteze

Rikito Watanabe s-a certat cu iubita sa, iar femeia l-a lovit foarte tare de mai multe ori, cu pumnii. Tulburat de comportamentul omului pe care îl iubea, acesta a început să plângă, dar nu a ripostat pentru că nu își dorea să lovească o femeie.

Simpaticul concurent este singur de mai bine de 5 ani și speră că, deși a trecut printr-o adevărată dramă cu fosta iubită, își va găsi o femeie ce îi va sta alături la bine și la greu. Acesta a recunoscut că nu a reușit să aibă o relație stabilă în ultimul timp.

„Nu dau niciodată într-o femeie. Nu mai am nevoie de bătaie. Îmi doresc o iubită, sigur că da. Acum sunt singur, de mai bine de cinci ani. Nu știu de ce, n-am mai reușit să îmi fac nicio prietenă.”, a spus Rikito Watanabe pentru Antena Stars.

Cu toate că Rikito Watanabe a fost agresat de fosta iubită, acesta și-a cerut iertare, explicând că el a făcut glume pe seama tinerei, așa că este vinovat pentru episodul violent. Acesta a reușit să meargă mai departe și să uite de durerea provocată.

De asemenea, el visează la o nouă iubită. La Chefi la Cuțite, simpatica Elena Matei i-a atras atenția, dar blondina a fost nevoită să îl refuze pe concurent pentru că trăiește o poveste de dragoste cu altcineva de aproximativ doi ani.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: