Concurentul de la Chefi la Cuțite, Rikito Watanabe, a devenit, în scurt timp, unul dintre cei mai iubiți concurenți din ultimul sezon semnat Chefi la Cuțite. Sincer și sensibil, el nu s-a temut să își dezvăluie emoțiile și lacrimi au curs când a fost nevoit să plece din emisiune.

Cu toate că lumea îl știe pe concurent cu zâmbetul pe buze, el ascunde amintiri crunte trăite alături de fosta iubită. Rikito Watanabe a avut o viață amoroasă tumultoasă, așa că a trecut printr-un episod extrem de violent cu o femeie.

Dacă în acel moment era șocat de ce i se poate întâmpla, concurentul de la Chefi la Cuțite și-a găsit puterea de a merge mai departe, a uita de rănile provocate de trecut și se amuza de drama prin care a fost nevoit să treacă.

Deși a fost bătut, a refuzat să riposteze

Rikito Watanabe s-a certat cu iubita sa, iar femeia l-a lovit foarte tare de mai multe ori, cu pumnii. Tulburat de comportamentul omului pe care îl iubea, acesta a început să plângă, dar nu a ripostat pentru că nu își dorea să lovească o femeie.

Simpaticul concurent este singur de mai bine de 5 ani și speră că, deși a trecut printr-o adevărată dramă cu fosta iubită, își va găsi o femeie ce îi va sta alături la bine și la greu. Acesta a recunoscut că nu a reușit să aibă o relație stabilă în ultimul timp.

„Nu dau niciodată într-o femeie. Nu mai am nevoie de bătaie. Îmi doresc o iubită, sigur că da. Acum sunt singur, de mai bine de cinci ani. Nu știu de ce, n-am mai reușit să îmi fac nicio prietenă.”, a spus Rikito Watanabe pentru Antena Stars.

Cu toate că Rikito Watanabe a fost agresat de fosta iubită, acesta și-a cerut iertare, explicând că el a făcut glume pe seama tinerei, așa că este vinovat pentru episodul violent. Acesta a reușit să meargă mai departe și să uite de durerea provocată.

De asemenea, el visează la o nouă iubită. La Chefi la Cuțite, simpatica Elena Matei i-a atras atenția, dar blondina a fost nevoită să îl refuze pe concurent pentru că trăiește o poveste de dragoste cu altcineva de aproximativ doi ani.