Evenimentul Zilei > Monden > Riki a primit o lovitură din partea Elenei Matei și nu și-a ascuns dezamăgirea. Tensiune maximă la emisiunea Chefi la cuțite
Riki a primit o lovitură din partea Elenei Matei și nu și-a ascuns dezamăgirea. Tensiune maximă la emisiunea Chefi la cuțite

Riki a primit o lovitură din partea Elenei Matei și nu și-a ascuns dezamăgirea. Tensiune maximă la emisiunea Chefi la cuțite

Riki a vorbit despre Elena Matei, care l-a dezamăgit după ce a decis să-și aleagă concurenții alături de care va găti la ultima probă.

Unul dintre concurenții emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, difuzată de Antena 1, a ieșit la atac. Este vorba despre Riki, care a luat-o în vizor pe Elena Matei. Despre care a spus că s-a schimbat în rău după ce a ajuns în finala concursului.

 

Mesajele pe care le-a transmis Riki de la emisiunea „Chefi la cuțite”

Rikito Watanabe a afirmat că a fost foarte dezamăgit atunci când Elena Matei și-a ales coechipierii alături de care să gătească în ultima probă a emisiunii prezentate de Irina Fodor. În plus, a fost ales un concurent ce făcea parte din echipa adversă, Florin Revesz.

„M-am supărat pe Elena pentru că prima ei alegere a fost cineva din altă echipă. Înțeleg că vrea să câștige, dar noi am fost cu ideea că echipa verde este unită. Ea e complet schimbată. Am fost foarte dezamăgit și foarte trist”, a spus concurentul japonez despre Elena Matei, care face parte din echipa condusă de Sorin Bontea.

Explicațiile date de Elena Matei

Elena Matei a explicat din ce cauza a decis să ia o decizie care a surprins pe toată lumea. Finalista lui Sorin Bontea a afirmat că își dorește să pună mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

„ Până la urmă e o competiție, dacă nu mai știți vă amintesc eu. E o competiție așa că o să fac orice ca să câștig. Îmi fac ce echipă vreau eu, dacă voi vă supărați asta e”, a declarat finalista din echipa verde.

Pe de altă parte, Riki a transmis încă un mesaj pentru Elena Matei.

„Sunt foarte mândru de tine, ești o puștoaică diamantă. Scuze diamantelor, dar eu nu am avut noroc în semifinală. Elena este un bucătar mai bun decât mine, mai norocoasă decât mine. Sunt foarte, foarte mândru de mine, pentru că am avut multă lume care m-a susținut”.