Evenimentul Zilei > Monden > Poveste de dragoste la Chefi la Cuțite. Doi concurenți au anunțat că se căsătoresc. FOTO
Poveste de dragoste la Chefi la Cuțite. Doi concurenți au anunțat că se căsătoresc. FOTO

Poveste de dragoste la Chefi la Cuțite. Doi concurenți au anunțat că se căsătoresc. FOTO

Consternare la Chefi la Cuțite. Doi concurenți au anunțat, mai în glumă, mai în serios, că se căsătoresc. Riki și Elena Matei și-au promis că se căsătoresc. Cu o singură condiție.

Veste impresionantă dezvăluită de prezentatoarea emisiunii Chefi la Cuțite 2021, Irina Fodor. Vedeta a declarat că doi concurenți se pregătesc de nuntă. “Rikito Watanabe și Elena Matei au spus că se căsătoresc”, a afirmat prezentatoarea Irina Fodor. Dar acest lucru se va întâmpla numai sub o condiție. Culmea e că tocmai clauza înțelegerii s-a și adeverit.

Rikito și Elena se căsătoresc. Doar dacă…

Rikito Watanabe și Elena Matei și-au promis că se căsătoresc sub o singură condiție – aceea de a ajunge în semnifinala show-ului culinar Chefi la Cuțite. Secretul a fost divulgat chiar de prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, care a transmis publicului înțelegerea celor doi concurenți.

“Rikito Watanabe și Elena Matei au spus că se căsătoresc dacă ajung în semifinală”, a spus prezentatoarea concursului culinar de la Antena 1, Irina Fodor.

Elena Matei și Rikito Watanabe, sezonul 9 de la “Chefi la cuțite”

Cine va fi nașa concurenților

Concurenții nu s-au așteptat la o astfel de situație și au roșit instant. Au depășit, însă, momentul și au început să se amuze alături de colegii din show-ul Chefi la Cuțite. Lucrurile nu s-a oprit aici. Concurenta Elena Matei a informat și cine va fi nașa celor doi concurenți.

“Narcisa Birjaru o să fie nașă”, a subliniat Elena Matei.

Elena Matei are 22 de ani, este din Ploiești, însă studiază în Capitală. Riki are 27 de ani și a venit în România tocmai din Japonia. Este cel mai simpatic concurent din cadrul show-ului culinar, potrivit juraților emisiunii.

Cine sunt semifinaliștii show-ului

În semifinala show-ului culinar Chefi la Cuțite 2021 s-au calificat: Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu, Valentina Ioniță și Narcisa Birjaru din echipa mov, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Dumitrescu, Cătălin Amarandei, Keed și Florin Revesz din echipa albastră, dar și Elena Matei și Rikito Watanabe din echipa verde.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: