Evenimentul Zilei > Monden > Scene emoționante la Chefi la Cuțite. Lacrimile i-au copleșit pe concurenți și telespectatori
Scene emoționante la Chefi la Cuțite. Lacrimile i-au copleșit pe concurenți și telespectatori

Scene emoționante la Chefi la Cuțite. Lacrimile i-au copleșit pe concurenți și telespectatori

Concurenții și publicul show-ului culinar Chefi la Cuțite au trăit momente emoționante, când familia și prietenii le-au transmis mesaje de încurajare.

Momente sensibile la show-ul culinar Chefi la Cuțite. Semifinaliștii competiției au fost încurajați atât de membrii familiei, cât și de prieteni. Ediția 47 a sezonului 9 a marcat clipe emoționante pentru semifinaliști.

Reamintim că în semifinală s-au calificat: Rikito Watanabe (Riki) și Elena Matei – Sorin Bontea; Alexandru Bădițoaia, Narcisa Birjaru și Valentina Ioniță – Cătălin Scărlătescu; Keed, Ștefan Borleanu, Cătălin Amarandei și Florin Revesz (Florin Dumitrescu).

Concurenții au primit mesaje de la membrii familiei

Duelul din ultimul battle din sezonul 9 s-a dat apoi între cei albaștri și cei verzi. Proba individuală s-a terminat cu o dublă eliminare dureroasă pentru Sorin Bontea.

Înainte de-a afla ce probe de gătit a pregătit frumoasa Irina Fodor, concurenții au primit diverse mesaje de la membrii familiei sau prieteni, iar momentele create au fost extrem de sensibile și emoționante pentru semifinaliști.

Cea mai grea zi a show-ului culinar

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: