Cine este Narcisa Birjaru, presupusa câștigătoare de la Chefi la Cuțite

Cine este Narcisa Birjaru, presupusa câștigătoare de la Chefi la Cuțite

Sezonul 9 al celebrei emisiuni Chefi la cuțite se apropie de final, astfel că speculaţiile despre persoana care va câştiga finala şi implicit marele premiu de 30.000 euro s-au înmulţit, iar cele mai multe dintre ele se referă la Narcisa Birjaru, cooptată de Cătălin Scărlătescu în echipa mov.

Cine va câştiga Chefi la cuțite 2021? Un nume e rostit din ce în ce mai des şi revine în prim-plan după ce primele zvonuri au apărut în urmă cu 10 zile.

În mediul online, dezbaterea despre câştigător sau câştigătoare continuă, dar cei mai mulţi fani ai emisiunii consideră că Narcisa Birjaru este marea favorită la Chefi la Cuţite 2021. Ea face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu şi s-a remarcat cu preparatele inedite și felul de a fi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Câţi concurenţi se luptă în finală?

Amintim că 3 concurenți se vor califica în marea finală. Duminică, 13 iunie, este programat ultimul duel înaintea semifinalei de luni, 14 iunie. Ultimul act al acestui show tv atât de îndrăgit în România va fi împărțit în două ediții.

Marți și miercuri, pe 15 și 16 iunie, de la ora 20:30, Antena 1 va difuza finala atât de mult aşteptată. Până în prezent, tot sezonul a fost difuzat de duminică până marți, dar finala modifică grila de programe.

Aici s-a ajuns pentru că în săptămâna următoare, ultima ediție va fi difuzată miercuri. Asta înseamnă că fanii emisiunii se vor bucura pentru prima oară de 4 ediții difuzate în patru zile consecutive.

Câştigătorul nu rămâne cu toţi banii

Premiul de 30.000 de euro este impozabil în România, astfel că învingătorul va rămâne cu o sumă mai mică după ce va plăti dările la stat. Patru concurenți din echipa lui Sorin Bontea au reușit să câștige titlul de cel mai bun bucătar și premiul cel mare, în timp ce Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au două victorii în palmares.

Cine este Narcisa Birjaru?

Narcisa Birjaru este bucătăreasă și lucrează la un local în care se organizează şi spectacole de stand up comedy. Mulţi nu au crezut în talentul ei, dar a muncit mult pentru a le da replica. Astfel se explică şi prezenţa ei în emisiune.

„Să fiu aici e cel mai frumos moment din viața, am emoții. Întâlnirea cu chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”, declara concurenta care a pregătit în audiții propria rețetă de burger. Narcisa Birjaru provine dintr-o familie de etnie romă şi este căsătorită încă de la 14 ani. „Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva.

La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit Narcisa Birjaru. „Iubesc totul la ea, pentru mine ea e totul pe pământ”, a spus la rândul său şi soțul concurentei.

Narcisa şi bărbatul pe care îl iubeşte de la 14 ani

Narcisa l-a cucerit irevocabil pe Cătălin Scărlătescu

„Astăzi m-a convins. Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, declara Cătălin Scărlătescu într-una dintre edițiile recente ale emisiunii.