Evenimentul Zilei > Monden > Povestea uimitoare a unui concurent de la ”Chefi la Cuțite”. Keed, băiatul din Călărași care a vândut ziare în Danemarca
Povestea uimitoare a unui concurent de la ”Chefi la Cuțite”. Keed, băiatul din Călărași care a vândut ziare în Danemarca

Povestea uimitoare a unui concurent de la ”Chefi la Cuțite”. Keed, băiatul din Călărași care a vândut ziare în Danemarca

David Ioniță, alias Keed, a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la sezonul 9 al emisiunii „Chefi la Cuțite.

Keed a încercat să lucreze în mai multe domenii înainte de a se opri la muzică. A fost plecat la muncă în străinătate, dar și-a dat seama rapid că adevărata lui dragoste o reprezintă muzica, scrie Viva.

David Ioniță a copilărit în Călărași, iar în prezent locuiește în București. Pasionat de muzică de mic copil, ajunge să cunoască succesul abia la vârsta de 27 de ani. „Prima piesă am făcut-o pe la 16 ani”, a spus Keed.

Tânărul este cunoscut în mediul online, unde are impact uriaș cu trupa Șatra B.E.N.Z. Melodiile lor au milioane de vizualizări, deși versurile sunt într-un limbaj colorat și de multe ori sunt obscene. Am schimbat fața industriei muzicale românești. Fără nicio modestie”a declarat artistul.

Cosmetice în Angla, ziare în Danemarca

Keed a dezvăluit că și-a încercat norocul în mai multe domenii până să se oprească definitiv la muzică. „Nu aveam ce să fac în Călărași cu viața mea, am plecat prin străinătate, am băgat ziare în Danemarca și în Anglia am vândut cosmetice.

Am venit, am stat un pe acasă, un an și jumătate, în tot timpul ăsta am făcut muzică, însă niciodată n-am vrut să mă dedic acestui domeniu. Am plecat în Anglia de vreo trei ori pe parcursul a doi ani.

M-au dat afară de trei ori. A treia oară am zis gata nu mai pot, mă duc să fac muzică”, a povestit artistul.

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: