Evenimentul Zilei > Monden > Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite 2021. Momente tensionate în semifinale
Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite 2021. Momente tensionate în semifinale

Cine sunt finaliștii Chefi la Cuțite 2021. Momente tensionate în semifinale

Chefi la Cuțite 2021 și-a ales finaliștii. Narcisa Birjaru, Elena Matei și Catalin Amarandei sunt finaliști

Momente tensionate la Chefi la Cuțite. Finaliștii au fost aleși, iar o nominalizare confirmă ipoteza lansată în presă.

Cătălin Amarandei a gătit Black Cod Crispy și care i-a impresionat pe cei trei chefi cu farfuria prezentată în ultima probă a semifinalei. Cătălin Amarandei este în echipa lui Florin Dumitrescu.

Elena Matei, din echipa lui Sorin Bontea, a făcut o farfurie aproape perfectă. ”O farfurie fără greșeală”, a explicat Sorin Bontea. ”Este cel mai spectaculos concurent din sezonul 9”, a spus și Cătălin Scărlătescu.

Al treilea finalist de la Chefi la Cuțite este Narcisa Birjaru , din echipa lui Cătălin Scărlătescu. A gătit rață și, despre preparatul ei, Cătălin Scărlătescu spunea că îi place cum s eîmbină toate gusturile din farfurie.

Cine au fost cei 9 semifinaliști de la Chefi la Cuțite

Semifinala s-a desfășurat pe parcursul a două zile. Marți seara, din cei 9 semifinaliști, au fost aleși cei trei finaliști.

Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu, Valentina Ioniță și Narcisa Birjaru din echipa mov, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Dumitrescu, Cătălin Amarandei, Keed și Florin Revesz din echipa albastră, dar și Elena Matei și Rikito Watanabe din echipa verde au fost semifinaliștii.