Evenimentul Zilei > Monden > Confesiuni de Sărbători. Cum se înțelege Andreea Marin cu mama soacră
Confesiuni de Sărbători. Cum se înțelege Andreea Marin cu mama soacră

Confesiuni de Sărbători. Cum se înțelege Andreea Marin cu mama soacră

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc, discret, o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de patru ani. Abia acum „Zâna” a „dat din casă” povestind despre relația cu partenerul său și, mai ales, cum se înțelege cu soacra ei.

Cei doi formează un cuplu de patru ani, perioadă în care au avut parte de momente dificile din cauza circumstanțelor în care erau nevoiți să se vadă. Pentru că bărbatul era consulul României în Libia, a fost nevoit să își petreacă câteva luni pe continentul african, iar pentru a petrece câteva clipe alături de partenerul său, Andreea Marin a făcut naveta toată perioada în care Adrian a stat departe de plaiurile mioritice.

Acum, cei doi locuiesc împreună și sunt mai fericiți ca niciodată, după cum a mărturisit Andreea. „Mă simt pur și simplu împlinită. Iar pentru mine fericirea înseamnă echilibru. Mi se pare minunat să ajungi la un moment-dat în viață la acest echilibru. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.”.

Cât despre relația pe care o are cu mama soacră, Andreea Marin susține că nici nu se putea una mai bună de atât. Potrivit spuselor ei, femeia care i-a dat viața lui Adrian Brâncoveanu este o soacră minunată cu care se înțelege excepțional.

„Pe mama lui Adi nu o știu de ieri, de azi, pentru că suntem de patru ani împreună, așa că pe mama și pe bunica le adoptăm. Suntem împreună în fiecare an. Așa cum este într-o familie, așa e relația. Nu există un trebuie când vorbim de dragoste. Ne simțim tare bine împreună și asta este important”, a afirmat Andreea Marin pentru Antena Stars.

Zâna revine la prima sa dragoste

Ea și-a surprins fanii cu decizia de a reveni în televiziune. La o emisiune cu un nou format, tot cu tematică socială. Proiectul nu este difuzat pe TVR 1, ci pe TVR 2. Noul proiect se numește „Nu există nu se poate! cu Andreea Marin”, și din „de luni până joi, seară de seară, o oră e a noastră împreună, chiar înainte de știri, pe TVR2: ora 18”, anunța vedeta pe Facebook.