Evenimentul ZileiSocialAnunţ-bombă! Emisiunea care va pune pe jar clasa politică. Jurnalişti consacraţi vor vorbi la GOLD FM

Anunţ-bombă! Emisiunea care va pune pe jar clasa politică. Jurnalişti consacraţi vor vorbi la GOLD FM

Anunţ-bombă! Emisiunea care va pune pe jar clasa politică. Jurnalişti consacraţi vor vorbi la GOLD FM
Cei mai renumiți jurnaliști vor vorbi despre cum merg treburile în România în cadrul unei noi emisiuni care va pune pe jar întreaga clasă politică. Emisiunea o puteţi asculta la Gold FM.
Cozmin Gușă a făcut un anunț care ar putea să cutremure clasa politică. Anunţul l-a făcut pe pe pagina sa de Facebook, unde spune că un număr important de ziariști renumiți vor vorbi la Gold FM despre ceea ce se întâmplă la ora actuală în România.

„JURNALIȘTII VORBESC LA GOLD FM!  „CUGET, DECI EXIST!”

Cosmin Guşă: „Începând de azi, la orele 12.00 puteți auzi la GOLD FM părerile jurnaliștilor consacrați despre mersul treburilor în România. Nu mai e cazul să argumentez cât de importantă pentru sănătatea noastră mentală este dezbaterea publică liberă de constrângeri, opiniile pro și contra în confruntarea de idei ale unor oameni cu expertiză și convingeri forjate prin participarea lor NEMIJLOCITĂ la transformările României din ultimele zeci de ani.

Cine sunt primii invitaţi care vor  “deschide balul”

Azi va “deschide balul” confratele ALECU RACOVICEANU -EVZ (Conu’ Alecu, după cum l-am poreclit ca să-i marchez vechimea-n muncă, împreună cu invitații săi MIREL PALADA și OCTAVIAN HOANDRĂ, cu emisiunea “FAȚĂ ÎN FAȚĂ”, transmisă pe internet la EVZTV. Marțea va fi ora lui DAN ANDRONIC, MIREL CUREA și SORIN FAUR, cu emisiunea “CONTRAPUNCT”, “powered” deasemenea de către EVZTV.

Jurnalistul Mirel Curea va devoala fața nevăzută a oamenilor prestigioși din presă

Vinerea de la 12.00 veți putea audia analiza politică a săptămânii, cu BOGDAN CHIREAC în dialog cu mine, botezată de către Bogdan cu titlul provocator “DEFERIȚI MASS-MEDIEI!”, ce se va vedea pe DCNEWSTV. Aceste emisiuni se adaugă celei zilnice de la orele 17.00 realizată de către CORNEL NISTORESCU (fondatorul acestui radio, în urmă cu peste 25 de ani!), intitulată “TU CE ZICI?”, difuzată și pe COTIDIANULTV. În weekend MIREL CUREA va devoala fața nevăzută a oamenilor prestigioși din presă, prin emisiunea “DOSARE DE PRESĂ” cu care Mirel ne-a delectat în ultima vreme tot la EVZTV.
Odată cu noua grilă GOLD FM, preconizată să fie lansată din ianuarie 2021, alți jurnaliști și analiști prestigioși își vor exprima opiniile și pe 96,9 MHz (cu posibilitatea audierii pe internet la adresele menționate mai sus), într-un demers necesar, care mie mi se pare chiar vital pentru coerența dezbaterii publice, vizualizând în perspectivă cu ce vom avea de furcă în complicatul context ce ne-așteaptă din 2021.
Cum să închei azi?
Cu “LA MULȚI ANI!” de Sfântul ANDREI, și cu un mesaj generic adresat spiritualității noastre colective, nimerit și pentru orice proiect mediatic onest și responsabil: “CUGET, DECI EXIST!✌️🇷🇴, a anunţat Cozmin Guşă pe contul personal de Facebook.

Accesează: