Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Marin, „purificata” de șamani. Ce s-a întâmplat cu Zâna după ce a aflat secretul suprem
Andreea Marin, „purificata” de șamani. Ce s-a întâmplat cu Zâna după ce a aflat secretul suprem

Andreea Marin, „purificata” de șamani. Ce s-a întâmplat cu Zâna după ce a aflat secretul suprem

Andrea Marin a vorbit despre experiența șamanică pe care a trăit-o la Bodrum. Acolo l-a descoperit pe omul care i-a schimbat viaţa în bine.
Andreea Marin a vorbit despre Kutay Toga, omul care a reușit să îi călăuzează pașii către cunoașterea de sine. În urmă cu patru ani, Andreea Marin a renăscut și viața ei s-a schimbat total după ce l-a cunoscut pe șamanul Kutay Toga, despre care se spune că este un „vindecător de suflete”.

Experiența șamanică i-a schimbat complet viața

N-am știut pe ce drum s-o iau astfel încât să găsesc o soluție corectă pentru mine, pentru cei dragi, până când n-am întâlnit un om special, departe de țară, la Bodrum, cu ani în urmă. Atunci când aflam pentru prima dată ce înseamnă detoxofierea și echilibrul minte – trup – suflet. E un șaman, adică un om care trăiește în ritmul naturii și în armonie cu legile ei, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii Prețuiește Viața.

Detoxifierea, echilibrul, meditația, stilul de viață sănătos au ajutat-o pe Andreea să-şi refacă şi viața sentimentală alături de Adrian Brâncoveanu, consul în Libia.

 Ce conţine meniul zilnic, cum reuşeşte  să elimine energia negativă și toxinele din organism

Am un scurt răgaz acum, la cea de a treia masă – o supa delicioasa in care am adaugat turmeric, ardei iute, sumak, oregano, supă pe care o poti bea nelimitat pe parcursul zilei, intre mesele lichide de la fiecare ora si jumatate. Desigur, poți opta și pentru Detox cu mâncare raw vegan, dar eu am ales programul cel mai eficient, bazat doar pe lichide, in care elimini cel mai bine toxinele și reziduurile din intestine.

Am inceput in zori cu sucul verde de grâu, am continuat apoi cu preferatul meu ( gustul de mar preponderent îmi place mult), mai târziu cu cel roz de sfeclă, ghimbir, castravete și măr, psyllium (expandat odată ajuns în stomac, acesta îți dă senzația de sațietate) și o pulbere de argilă care ajută la eliminarea metalelor grele din organism.

După altă pauză de masa în care am avut parte de binefăcătorul masaj thai, au urmat porțiile concentrate de iarbă de grâu și morcov, iar pentru detoxifierea ficatului, liver flush, ce conține portocala, lămâie, ulei de măsline, usturoi, ghimbir și piper rosu. După atâtea mese, fie ele și doar lichide, credeți că îmi mai este foame? Absolut deloc, și nu glumesc.

Corpul își reglează mecanismul interior, tranzitul intestinal devine din nou normal, pielea se curăță vizibil și devine elastică, hidratată, luminoasă, iar sportul (circuitul de care v-am povestit în postarea de ieri continuă și azi) și masajul îți aduc tonifierea dorită. Vă țin la curent, fug la saună, pe curând!, povestea Marin după experiența șamanică.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: