Conducerea ASF, somată să returneze primele și invitată pe 4 martie la Comisia de buget-finanțe a Senatului

Conducerea ASF, somată să returneze primele și invitată pe 4 martie la Comisia de buget-finanțe a Senatului

Conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) este invitată marţi, 4 martie, la audieri în cadrul Comisiei de buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital din Senat, transmite Agerpres.

"O să le trimit o scrisoare celor de la ASF ca marţi să participe la lucrările Comisiei de verificare a activităţii. (...) Acele sume (primele pentru conducerea ASF - n.r.) vor trebui returnate, că altfel vin degeaba în cadrul Comisiei. După ce vor face dovada faptului că acele sume au fost returnate în conturile Autorităţii de Supraveghere Financiară, vom intra în analiza activităţii", a declarat preşedintele Comisiei de buget-finanţe, senatorul PSD Cosmin Nicula, în şedinţa de astăzi.

Până marţi, şefii ASF trebuie să depună în contul instituţiei primele pe care le-au luat, în caz contrar existând posibilitatea de a fi demişi, solicitare făcută de membrii Comisiei de buget-finanţe din Senat. CITIȚI ȘI:

  • Elena Udrea: PMP cere Parlamentului revocarea președintelui ASF
  • Dan-Radu Ruşanu, zis Unchiu', a fost reţinut pentru constituirea unui grup infracţional organizat! Codruţa Kovesi cere Camerei Deputaţilor aviz pentru începerea urmăririi penale în cazul lui Daniel Chiţoiu

Ne puteți urmări și pe Google News