Evenimentul Zilei > Actualitate > Comunicatul Parchetului ÎCCJ: nu se poate stabili diferența dintre candidați la Sectorul 1. Numărarea voturilor, amânată
Comunicatul Parchetului ÎCCJ: nu se poate stabili diferența dintre candidați la Sectorul 1. Numărarea voturilor, amânată

Comunicatul Parchetului ÎCCJ: nu se poate stabili diferența dintre candidați la Sectorul 1. Numărarea voturilor, amânată

Continuă șaga numărării voturilor de la alegerile locale din Sectorul 1. Până în acest moment Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție nu are un răspuns final.

Potrivit procurorilor care au emis astăzi un comunicat de presă, nu s-a putut stabili diferența de voturi între candidați pentru că finalizate activitățile dispuse de către procuror.

În speță, procurorul de caz a solicitat Direcției Generale de Poliție a Municipiului București să numere vot cu vot, rezultatele scrutinului din 27 septembrie 2020, de la Sectorul 1.

În urma acestui scrutin Clotilde Armand a ajuns primar, în defavoarea lui Dan Tudorache. Acesta din urmă a contestat rezultatul alegerilor și astfel s-a ajuns ca poliția București să numere voturile. Ordonanța procurorului a fost emisă pe 5 februarie 2021.

Poliția a mai cerut o amânare și a primit-o.

Potrivit comunicatului procuraturii, luând în considerare complexitatea procedurilor și volumul mare de muncă pe care îl implică, procurorul de caz a aprobat solicitarea menționată și a fixat un nou termen de finalizare, respectiv 1 august 2021.

Menționăm că din verificările efectuate nu s-a putut stabili diferența de voturi între candidați, nefiind finalizate activitățile dispuse de către procuror, se arată în comunicatul procuraturii.

Daniel Tudorache: ”Vom solicita în instanță invalidarea alegerilor”. Fostul primar a arătat în premieră documentul pe care se bazează

 

VIDEO INTERVIU. Dezvăluiri incendiare înainte de verdictul privind fraudarea alegerilor la sectorul 1. Fostul primar Daniel Tudorache. ”Vorbim despre un grup infracțional organizat”

S-a încheiat renumărarea voturilor de la Sectorul 1. Daniel Tudorache este câștigătorul (Surse)