Evenimentul Zilei > Politica > Complot în PSD?! S-a aflat abia acum! „Greii” cu care s-a întâlnit Dragnea în „permisie”
Complot în PSD?! S-a aflat abia acum! „Greii” cu care s-a întâlnit Dragnea în „permisie”

Complot în PSD?! S-a aflat abia acum! „Greii” cu care s-a întâlnit Dragnea în „permisie”

Liviu Dragnea a profitat din plin de permisia de o zi pe care avut-o în data de 31 octombrie.

Liviu Dragnea a fost lăsat în libertate timp de o zi, la finalul lunii trecute. Fostul lider al PSD s-a văzut cu familia, persoanele apropiate, dar și cu membrii fostului partid de guvernare.

Chiar dacă a ajuns după gratii, influența lui Liviu Dragnea în PSD continuă. Potrivit surselor Realitatea Plus, Dragnea a discutat față în față cu mai mulți lideri ai Partidului Social Democrat în data de 31 octombrie.

Liviu Dragnea, liderul informal al PSD

Lia Olguța Vasilescu, Florin Iordache, Darius Vâlcov sunt figurile politice din PSD cu care s-a întâlnit Liviu Dragnea, scrie sursa citată. Astfel, printre lucrurile care s-au stabilit a fost inclusiv păstrarea Vioricăi Dăncilă în funcția de președinte al partidului.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive. Acuzația pe care procurorii i-au adus-o lui Liviu Dragnea a fost aceea că, pe vremea când acesta era la șefia Consiliului Județean Teleorman, a dat dispoziție ca două angajate – Adriana Botorogeanu și Anisa Stoica – să figureze ca angajate „pe hârtie” la Protecția Copilului Teleroman, în timp ce ele își desfășurau activitatea la filiala județeană a PSD.