Evenimentul Zilei > Actualitate > Combinație NEAȘTEPTATĂ Dragnea-Becali! Ofertă BOMBĂ pentru patronul FCSB
Combinație NEAȘTEPTATĂ Dragnea-Becali! Ofertă BOMBĂ pentru patronul FCSB

Combinație NEAȘTEPTATĂ Dragnea-Becali! Ofertă BOMBĂ pentru patronul FCSB

Gigi Becali a primit o ofertă neașteptată din partea antrenorului echipei de fotbal patronată de fiul lui Liviu Dragnea, după ce Primăria Bucureşti a decis închiderea Arenei Naţionale, din cauza stării proaste a gazonului.

Erik Lincar, antrenorul echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele, a invitat FCSB-ul să joace pe terenul lor, în cazul în care nu găsește alt stadion

Echipa Turris-Oltul Turnu Măgurele aparține lui Valentin Dragnea. 

Lincar a precizat că stadionul de la Turnu Măgurele se ridică la standarde destul de bune, iar dacă FCSB nu va găsi altă alternativă, soluția cea mai bună este cea propusă de el. 

„La noi este un stadion nou, micuţ, dar cochet. Pe noua arenă pot fi organizate meciuri ale echipelor naţionale de tineret şi juniori, astfel că se ridică la nişte standarde destul de bune. Cred că au şi alte variante mult mai apropiate decăt la Turnu Măgurele. În plus, nu ştiu dacă e omologat pentru Liga 1, pentru că trebuie să ai un anumit număr de locuri, iar aici sunt doar 1.700 (n.r. – stadioanele pe care se organizează jocurile din Liga 1 trebuie sa aibă minim 2.000 de locuri acoperite). Nu ştiu dacă ar avea probleme cu fanii din oraş aşa cum văd că au la Piteşti. Nu ştiu dacă steliştii sunt majoritari în zona, pot sa fie împărţiţi ca în alte părţi – dinamovişti, rapidişti, cu Craiova… Aici se intră în zona de influenţă a Universităţii Craiova. Cred că un loc cu mai puţină presiune pentru ei ar fi la Giurgiu, unde ar avea mai multă linişte, nu e presiune din partea nimănui. Noi nu avem timp să ne gândim la problemele FCSB-ului, ne concentrăm pe treaba noastră”, a spus Lincar, potrivit Sport.ro.

FCSB se confruntă cu probleme serioase, după ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a decis închiderea Arenei Naționale, din cauza gazonului de proastă calitate.