Evenimentul Zilei > International > Decizie RADICALĂ luată de CNN! Trump a CÎȘTIGAT războiul cu GIGANTUL MEDIA
Decizie RADICALĂ luată de CNN! Trump a CÎȘTIGAT războiul cu GIGANTUL MEDIA

Decizie RADICALĂ luată de CNN! Trump a CÎȘTIGAT războiul cu GIGANTUL MEDIA

Donald Trump a cîștigat primul conflict major pe care îl are cu CNN. Iar lovitura primită de gigantul media este usturătoare.

CNN, divizia de ştiri a trustului Time Warner, a anunţat luni că a acceptat demisiile a trei ziarişti, după publicarea unei ştiri despre legăturile cu Rusia ale unui asistent al preşedintelui american, Donald Trump

Un purtător de cuvânt al CNN, citat de Reuters, a precizat că cei trei sunt Thomas Frank, autorul ştirii, Eric Lichtblau, editor în departamentul de investigaţii, şi Lex Harris, şeful departamentului. 

Ştirea publicată joia trecută informa despre o anchetă a Congresului SUA asupra legăturilor dintre un fond de investiţii din Rusia şi Anthony Scaramucci.

Ştirea a fost retrasă vineri de pe site-ul de internet al CNN şi înlocuită cu o notă în care editorul îşi cere scuze de la Scaramucci, anunță Agerpres. 

Preşedintele SUA, Donald Trump, a acuzat de mai multe ori CNN că difuzează ştiri false, iar la prima sa conferinţă oficială a refuzat să accepte întrebări de la reporterul reţelei de ştiri