Evenimentul Zilei > Actualitate > Clotilde Armand s-a făcut de râs în ședința de la primărie. Momente incredibile la Primăria Sectorului 1
Clotilde Armand s-a făcut de râs în ședința de la primărie. Momente incredibile la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand s-a făcut de râs în ședința de la primărie. Momente incredibile la Primăria Sectorului 1

Limba Română îi joacă feste primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Ea i-a spus unui consilier local al PNL că trebuie să se „matureze politic”. Edilul a fost imediat taxt. Dialogul este unul savuros. Și nu este singura gafă a franțuzoaicei.

În cadrul unei ședințe a consiliului local, Clotilde Armand care a „reușit performanța” să îngroape Sectorul 1 în gunoaie a ieșit din nou la atac împotriva firmei de salubrizare.

De data aceasta victime i-au căzut consilierii liberali.

La așa vorbe, așa răspuns

„Pentru Romprest se luptă mai tare consilierii PNL ca pentru cetăţenii Sectorului 1 şi este regretabil.”, a spus edilul în ședința Consiliului Local al Sectorului 1.

„- De ce spuneţi lucrul ăsta? Nici nu s-a discutat. E o declaraţie politică? Trebuie să ne vadă lumea la televizor? Aveţi sincope de memorie.

– Aştept să vă maturaţi politic.

– Adică „maturizaţi” vreţi să spuneţi.

– Da, maturizați, așa este, mulțumesc.

– În legătură cu Romprest, ne măturăm”, titrează Antena3.

De la „domul Iohannus” la 44 de kilometri – spațiu de „procreere”

În luna iulie 2020 Clotilde Armand nu a reușit nici măcar să îi pronunțe corect numele președintelui României, Klaus Iohannis. Într-o emisiune televizată ea l-a numit „domnul Iohannus”.

Și iată un alt exemplu din care se poate observa clar că Clotilde Armand nu stăpânește Limba Română. Ba mai mult folosește și termeni care îi sunt străini.

La începutul mandatului de edil a vorbit despre „proiectul ei de suflet” – 44 de kilometri – spațiu de „procreere”.

„E proiectul meu de suflet. Primul lucru trebuie să facem un cadastru. Când îl vom face vom vedea unde se extinde domeniul public. Promenada verde de 44 de km va fi şi pentru biciclişti, oameni care vor spaţiul de procreere. Va fi o bulă de oxigen care va traversa sectorul 1 şi le va permite celor care vor locui în apropiere să ajungă la Promenada Verde pe străduţe. Vor putea ajunge şi pe bicicletă. Ea va fi o Revoluţie. Se numeşte transport durabil. Asta va dura un an, pentru că e doar o Promenadă Verde care trebuie amenajată. Cadastrul şi Promenada Verde”, a afirmat atunci, cu mândrie, Clotilde Armand.