Evenimentul Zilei > Social > CLIPE ŞOCANTE trăite în casă unui lider ALDE. “Am auzit un zgomot puternic şi am ieşit afară…”
CLIPE ŞOCANTE trăite în casă unui lider ALDE. “Am auzit un zgomot puternic şi am ieşit afară…”

CLIPE ŞOCANTE trăite în casă unui lider ALDE. “Am auzit un zgomot puternic şi am ieşit afară…”

O bucată de tencuială s-a desprins din balconul locuinţei lui Mihăiţă Calimente şi a căzut peste o maşină. Incidentul putea să rănească un cuplu care se afla in trecere.

Liderul din partidul ALDE a dat primele declaraţii.

„Stăteam la televizor când am auzit un zgomot foarte mare. Am ieşit afară şi am văzut ce s-a întâmplat. Bucăţi de tencuială din balconul de la etajul al doilea s-au desprins şi au căzut peste balconul de la etajul I, rupând bucăţi şi din acesta şi câzând, cu tot cu o tablă, peste maşina unui fost poliţist care oprise să bea un suc. Se putea întâmpla o tragedie, mai ales că un cuplu de tineri a trecut pe sub balcoanele respective cu numai câteva secunde înainte”, a declarat Mihăiţă Calimente, membru al ALDE.

Proprietarul maşinii a avut noroc. Acesta se afla la un bar de peste drum.

Îngrozit, omul a sunat la 112 şi a cerut ajutorul Poliţiei arădene. Mihăiţă Calimente a explicat că asociaţia de proprietari din casa în care locuieşte a depus două cereri către Primăria Municipiului Arad pentru recondiţionarea imobilului respectiv, urmând ca proprietarii să achite costurile într-o perioadă de 5 ani. Deşi cererile au fost depuse anul trecut, Primăria nu a oferit nici un răspuns. Administratorul a montat o placă de avertizare cu mesajul „Atenţie, cade tencuiala!” „În Arad, turiştii pe care îi cheamă domnul Falcă trebuie să poarte caschete de armată, ca să nu păţească nimic dacă le cade tencuiala în cap”, a declarat Mihăiţă Calimente, conform stiripesurse.ro.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News