Evenimentul Zilei > Monden > Clipe negre în showbiz. Despărțirea anului i-a năucit pe toți. Protejatul lui Velea e out!
Clipe negre în showbiz. Despărțirea anului i-a năucit pe toți. Protejatul lui Velea e out!

Clipe negre în showbiz. Despărțirea anului i-a năucit pe toți. Protejatul lui Velea e out!

2020 pare că este anul despărțirilor în showbiz-ul românesc. După ce în ultimele luni mai multe cupluri celebre au anunțat că au pus capăt relațiilor de lungă durată, lumea muzicii românești este zguduită din temelii.

De această dată, „protagoniștii” Lino Golden și Andra Ghinea. „Protejatul” lui Velea și tânăra cu care acesta forma un cuplu de ani buni au decis să își încheie socotelile și să își spună „Adio!”.

CITEȘTE ȘI Atenție, noi reguli pentru comercializarea pâinii. Ce nu au voie să facă vânzătorii

Nimic nu prevestea despărțirea, mai ales că cei doi au stat împreună pe durata pandemiei și păreau mai îndrăgostiți și apropiați ca niciodată. Cum aparențele înșeală de multe ori, adevărul se pare că era cu totul altul. Mai exact, în ultima vreme, între Andra și Lino s-a produs o ruptură ce nu mai putea fi reparată.

CITEȘTE ȘI Semnal dubios venit din spațiu. Astronomii au reacționat imediat. Ce înseamnă, de fapt?

Cum se procedează după majoritatea despărțirilor, Lino Golden a decis să șteargă toate pozele cu tânărul designer de modă și să îi dea unfollow pe Instagram.

Pe lângă asta, artistul va trebui să șteargă și tatuajul cu chipul Andrei Ghinea pe corpul său. Artistul și-a făcut tatuajul pe vremea când relația mergea ca pe roate și se părea că cei doi vor ajunge în fața altarului.

CITEȘTE ȘI O mare vedetă rămâne fără emisiune la Antene: „Am aproape 30 de ani de media.”

„Am decis să o tatuez pe Andra Ghinea pe mine și am doar persoane importante tatuate pe mine: mama, tata, Alex Velea și acum a venit rândul Andrei. Sper că v-am lămurit”, a declarat Lino în urmă cu ceva timp.

Andra Ghinea nu a șters pozele cu Lino

Ciudat este că Andra Ghinea nu a procedat la fel de impulsiv precum fiul adoptiv al lui Alex Velea. Fotografiile în care apare alături de fostul ei iubit încă există pe rețele sociale. În schimb, și ea l-a șters pe Lino din lista celor pe care îi urmărește pe Instagram, scrie Cancan.