Clipe de coșmar pentru Mihai Neșu, legenda Stelei. Prin ce a trecut

Clipe de coșmar pentru Mihai Neșu, legenda Stelei. Prin ce a trecut

Mihai Neșu, fostul fotbalist de la Steaua care a suferit o accidentare în urma căreia a rămas paralizat, a trecut prin clipe de coșmar.

Mihai Neșu, fostul fotbalist de la Steaua în vârstă de 38 de ani, a trecut prin clipe de coșmar acum câțiva ani.

Nu este vorba despre accidentarea pe care a suferit-o și în urma căreia a rămas paralizat.

Legat de acest aspect, el face progrese și în ziua de astăzi. Recuperarea pare să funcționeze. Mihai Neșu își poate mișca unele părți ale corpului. Mai mult decât atât, fostul fotbalist mănâncă singur.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe 10 mai se vor împlini 10 ani de când fotbalistul Stelei s-a accidentat în timpul unui antrenament.

Acela a fost momentul în care viața sa s-a schimbat la 180 de grade. El a ajuns în scaun cu rotile în urma unei fracturi de vertebră cervicală.

Fostul fotbalist continuă lupta pentru a se recupera, însă cea mai mare dorință a acestuia este să se vindece sufletește.

Mihai Neșu, fostul fotbalist Steaua, a îndurat mai multe greutăți de la viață

Deși a fost o perioadă extrem de grea pentru el, Neșu a primit și alte lovituri dure și partea vieții.

La scurt timp după teribilul accident a primit o altă lovitură. Ambii săi părinți au murit în anul 2014.

Ulterior a fost părăsit și de soția sa.

„Azi-noapte am avut un vis frumos…Mă făcusem bine…Aveam un răspuns la rugăciunile mele. În primul rând îmi doresc să mă fac bine sufletește, că dacă mă fac bine sufletește e ca și cum aș fi sănătos.

În ultimul timp am avut mai multe probleme de sănătate care m-au bulversat, apoi moartea părinților mei, m-au dat peste cap. Numai Dumnezeu mă mai ține, uneori am impresia că nu mai pot gândi…Nu sunt așa puternic, dar ceva mă ține”, a declarat Mihai Neșu, într-un interviu la Pro TV.

Cele mai grele momente pentru Mihai Neșu

„Cel mai greu mi-a fost după moartea mamei. Nu-mi dădeam seama cât de importantă e mama pentru mine și când a murit parcă am rămas, așa…, singur pe o insulă.

Nu sunt mare credincios, credința a fost în altă parte, credeam că le știu eu pe toate, că sunt Dumnezeu și când îți dai seama că nu ești, îți tulbură sufletul. Acum asta mă motivează – lupta pentru mântuire, mântuirea sufletului’, a mai spus Mihai Neșu, conform Cancan.