Evenimentul Zilei > Politica > Clipe cumplite pentru Dragnea! L-a sunat direct de pe patul de spital. „M-a rugat să…”
Clipe cumplite pentru Dragnea! L-a sunat direct de pe patul de spital. „M-a rugat să…”

Clipe cumplite pentru Dragnea! L-a sunat direct de pe patul de spital. „M-a rugat să…”

Apar noi informații cu privire la starea de sănătatea a lui Liviu Dragnea, fostul lider al PSD. Zilele trecute, fostul președinte al Camerei Deputaților a fost infectat cu noul coronavirus.

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea nu s-a agravat, susține Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD.

Într-o postare pe rețelele sociale, Codrin Ștefănescu, unul dintre oamenii de încredere a lui Liviu Dragnea face precizări cu privire la starea de sănătate a fostului lider PSD. Codrin Ștefănescu susține că a fost sunat de către Liviu Dragnea, acesta transmițându-i că starea sa de sănătate nu s-a agravat și că face tot ce depinde de el pentru a se lupta cu virusul chinezesc.

„În sfârșit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secția celor infectați de virus (n.red. coronavirus), unde a fost transferat cu câteva zile în urmă! M-a rugat să transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puțin până azi! M-a asigurat că va trece și prin această nouă încercare, și că va lupta pentru viața sa! Vă voi ține la curent în mod constant!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Avocata Flavia Teodosiu a confirmat că fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, aflat în închisoare, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a primi tratament.

Liviu Dragnea a avut și alte probleme de sănătate

În urmă cu o lună, Codrin Ștefănescu atrăgea atenția asupra faptului că Liviu Dragnea este supus unui „șir de abuzuri” și că starea sa de sănătate este în pericol.

„În rest, situația lui e neschimbată de data trecută: nu i se dă dreptul la muncă, nu are voie să vorbească cu presa, starea lui de sănătate se înrăutățește în mod constant”, potrivit lui Ștefănescu. Acestea în condițiile  în care „foștii colegi sunt muți ca pești și dârdâie de frică”.

„Hotărârea instanței nu se aplică în cazul său, nimeni nu ia poziție publică în fața acestui șir de abuzuri, foștii colegi sunt muți ca peștii și dârdâie de frică! V-am promis că vă țin la curent, asta am făcut!”, se arată în mesajul lui Codrin Ștefănescu.