Evenimentul Zilei > Politica > Șerban Nicolae, mărul discordiei în PSD. Codrin Ștefănescu atacă tabăra Ciolacu
Șerban Nicolae, mărul discordiei în PSD. Codrin Ștefănescu atacă tabăra Ciolacu

Șerban Nicolae, mărul discordiei în PSD. Codrin Ștefănescu atacă tabăra Ciolacu

Bătălia pentru funcția de președinte al Senatului încinge spiritele în Partidul Social Democrat.

Desemnat candidat prin votul senatorilor social-democrați, Șerban Nicolae nu are parte și de sprijinul conducerii interimare a partidului. Uluitoarea scenă nu este, însă, o surpriză atât de mare, având în vedere istoricul recent al PSD și fricțiunile din interior, tot mai evidente.

Iar apropierea Congresului care va da legitimitate liderilor agită tot mai mult apele. Șerban Nicolae este apreciat de grupul senatorilor PSD, nu și de șefii PSD.

Într-o postare pe Facebook, Codrin Ștefănescu lovește în plin în tabăra Marcel Ciolacu, chiar dacă evită să-i pronunțe numele președintelui interimar al PSD. Iată ce scrie fostul secretar general al partidului:

Șerban Nicolae a fost desemnat candidat pentru Președinția Senatului! Așa au hotărât, prin vot, senatorii PSD. Numai noua conducere interimară a partidului se cam codește. Și vrăjeala asta că mai trebuie un vot în CEx am mai văzut-o! Păi, nu spuneați că l-ați desființat? Că e competiție liberă? Sau nu vă plac deloc civilii?”.

Noul președinte al Senatului României și, practic, al doilea om în stat, va fi ales în ședința plenului de miercuri, 26 februarie.