Evenimentul Zilei > Monden > Cleopatra Stratan și-a surprins fanii. Încă o poză naște controverse
Cleopatra Stratan și-a surprins fanii. Încă o poză naște controverse

Cleopatra Stratan și-a surprins fanii. Încă o poză naște controverse

Cleopatra Stratan își surprinde fanii, cel puţin în ultimul timp. După apariţia tulburătoare în care Cleopatra s-a lăsat pradă obiectivului, arătându-şi decolteul generos, recent, cântăreaţa a postat o fotografie care i-a pus serios pe gânduri pe vizitatori.

Mulți dintre ei au considerat că fiica lui Pavel Stratan a mai făcut un pas către un nou look, punându-și botox în buze. E drept că buzele mari ale Cleopatrei transmit chiar asta, însă vedeta nu a confirmat ipoteza, spunând doar că nu este vorba despre photoshop.

Luptă dură între Cristoiu și CTP

O altă schimbare este în legătură cu tariful perceput pentru o oră de cântare. Astfel, Cleopatra Stratan cere nici mai mult, nici mai puțin decât 7.000 de euro pentru o singură oră de cântat.

Dacă luăm în calcul și restul pretențiilor pe care artista le are, suma pentru un show al tinerei se ridică la aproximativ 10.000 de euro.

Luptă dură între Cristoiu și CTP

În cazul în care evenimentul se desfășoară în afara orașului Chișinău, se adaugă următoarele costuri: transport: două bilete de avion, sau tariful de 1,7 lei / km; Cazare: două camere single și masa pentru două persoane, potrivit cancan.ro