Evenimentul Zilei > Actualitate > Ciprian Ciucu este un „fake news”. Cine se consideră adevăratul candidat USR
Ciprian Ciucu este un „fake news”. Cine se consideră adevăratul candidat USR

Ciprian Ciucu este un „fake news”. Cine se consideră adevăratul candidat USR

Ce se petrece la primăria Capitalei, legat de candidatura lui Nicușor Dan, care este un independent sprijinit de fortele de dreapta politice, se regăseşte oarecum și la primăria Sectorului 6 din București.

Astfel, la sectorul 6 există multe asemănări, cel putin una fundamentală, cu situaţia de la Primăria Capitalei. Candidat din partea USR este Ciprian Ciucu, care este desemnat de Grupul Barna, dar care are „in spate” la fel de multe probleme de morala si corectitudine politica precum sefii sai, care are, la randul lui, legaturi dubioase, relatii financiare subterane si o „propulasare” a serviciilor, informează RomâniaTV.

De ce se aseamănă această lupta politica pe zona de dreapta, de la sectorul 6, cu cea de la Capitală? Pentru că și în acest caz avem un candidat independent care, asemenea lui Nicusor Dan are alte principii morale, politice și profesionale și care au la baza valorile initiale ale USR. Mihai Daneș este candidat independent la Primăria sectorului 6 si crede în aceste principii. El face apel la votanții USR din sector să nu-și uite aceste principii și valori pe care le-au promovat atunci când partidul era condus de Nicușor Dan și să voteze în consecință la sectorul 6.

Diferendul Dan Barna/ Nicusor Dan este la fel ca cel dintre Mihai Danes/ Ciprian Ciucu, doar ca „redus la scara” sectorului 6. Mihai Daneş susţine că o parte din USR s-a „vândut”, „iar simpatizantii USR trebuie sa stie acest fapt, mai ales ca mare parte din ei vor vota la Capitala cu Nicusor Dan. Ca atare, trebuie să știe ca la ei în sector, candidatul veritabil este Daneș, pe cata vreme Ciucu este „un Fake-News””.

Daneș este profesor universitar și a fost unul dintre fondatorii USB-USR. El a fost înlăturat din partidul condus de Dan Barna pentru că era considerat un apropiat al lui Nicușor Dan. Deși la alegerile trecute a obținut 24.000 de voturi, peste 22%, fiind al doilea clasat, acesta a fost înlăturat din partid.

Mihai Daneș susține că actuala conducere a USR sector 6 a abdicat de la principiile promovate în mandatul lui Nicușor Dan și a ales să coabiteze cu PNL, care până mai ieri avea blaturi politice la nivelul sectorului 6, în timp ce partidul său făcea o opoziție la baionetă împotriva actualului primar. Mihai Daneș susține că parte din USR sector 6 s-a „vândut” și și-a trădat oamenii care au pus bazele partidului și mai ales pe cetățenii care le-au acordat susținerea în 2016.

Candidatul actual al PNL, Ciprian Ciucu este Președintele Funcționarilor Publici din România, cu beneficiile ce decurg din această funcție, beneficiarul multor proiecte europene de unde și-a plătit salarii, lui, soției și anturajului, iar din aceste motive nu poate reprezenta niciodată cu demnitate adevărații USR-iști.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: