Evenimentul Zilei > EVZ Special > Primarul PNL care a pus tunurile pe zeci de bugetari: „Ăsta este doar începutul”
Primarul PNL care a pus tunurile pe zeci de bugetari: „Ăsta este doar începutul”

Primarul PNL care a pus tunurile pe zeci de bugetari: „Ăsta este doar începutul”

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, anunță că a desființat DAFL, o instituție din subordinea sa la care erau angajate zeci de persoane.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunță că a desființat  DAFL, o instituție din subordinea sa pe care a catalogat-o drept „inutilă”. La această insituție erau angajate zeci de persoane.

„Am desfiintat DAFL, o institutie inutila a Primariei Sectorului 6, care administra locuintele a doar 300 de chiriasi si care avea cca. 50 de angajati.

Chiariasii si locuitorii cartierului ANL Brancusi se plangeau de costuri prea mari ba pentru una, ba pentru alta. Aici aveti explicatia. Unii au facut mare taraboi pe Facebook si in sedinta Consiliului Local. Aveau si de ce”, scrie primarul Sectorului 6, într-o postare pe rețele sociale.

Ciprian Ciucu anunță că a desființat DAFL. „Acesta a fost doar începutul”

„Ca sa ai loc sa construiești, ai nevoie întâi sa faci loc, sa creezi spațiu, inclusiv bugetar. Acesta a fost doar începutul, nu voi mai desființa instituții, dar le voi reforma pe toate, voi continua sa demufez contractele inutile si superscumpe. Nu ar fi rău daca acest proces ar începe si la Primaria Capitalei. Nu are rost sa mai băgam sute de milioane in zeci, spre o suta instituții nereformate, parazitate si căpușate.

Cum spuneam, eliminam risipa si corupția”, se mai arată în mesajul transmis de primarul Ciprian Ciucu.

Ciprian Ciucu: Va trebui să venim cu o organigramă şi mai suplă peste 6 luni

În urmă cu câteva zile, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat că peste 6 luni va fi nevoie de o organigramă şi mai suplă a primăriei.

„Organigrama corespunde acestei etape, din punctul meu de vedere, este o organigramă tranzitorie, pentru că, într-adevăr, va trebui să venim cu o organigramă şi mai suplă peste 6 luni. Vom cere mai multă eficienţă, mai multă muncă, mai multe rezultate”, a spus Ciprian Ciucu, într-o ședință a Consiliului Local.

„Sunt oameni în Primărie care nu ştiu să folosească calculatorul, sunt oameni în Primărie care nu pot face operaţiuni de bază, care fac greşeli gramaticale, sunt oameni în Primărie care nu au competenţe de bază”, a declarat Ciprian Ciucu.