Evenimentul Zilei > Politica > Ciprian Ciucu, în război total cu jurnalista Narcisa Iorga! A intrat edilul în silenzio stampa? Ce acuzații i se aduc
Ciprian Ciucu, în război total cu jurnalista Narcisa Iorga! A intrat edilul în silenzio stampa? Ce acuzații i se aduc

Ciprian Ciucu, în război total cu jurnalista Narcisa Iorga! A intrat edilul în silenzio stampa? Ce acuzații i se aduc

Abia instalat în funcție, edilul sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu, a intrat într-un conflict cu jurnalista Narcisa Iorga, care îl somează să facă publice contractele din perioada sărbătorilor.

Primarul sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu, a fost somat de către jurnalista Narcisa Iorga să publice contractul privind iluminatul public de sărbători, arată newstandard. În replică, edilul a postat pe pagina sa de Facebook o primă pagină din contractul cadru, fără să răspundă la întrebare. În plus a insultat-o pe Narcisa Iorga, punându-i la îndoială probitatea profesională.

„Ați funcționat doar în mediul steril al administrației publice”

“Când dvs. erați încă student la Școala pentru nimic, cunoscută ca fiind creuzetul acoperiților serviciilor secrete în politică, mass-media și oriunde e loc de bani și influență, eu eram reporter de război în Kosovo și mai apoi, în timpul bombardamentelor NATO, în Belgrad. Știu, ați ajuns și dvs. în Kosovo, 20 ani mai târziu, dar n-ați mers printre casele din care te puteai trezi oricând cu un glonț în ceafă.

Erați cazat prin hoteluri călduțe și predați ceva pe foarte mulți bani, poate chiar și sub pază asigurată de armată, dvs. fiind ”Trainer în Elaborarea și livrarea unui program de formare pentru îmbunătățirea capacităților în domeniul Sprijinului Bugetar Sectorial în domeniul Reformei Administrației Publice din Kosovo”.

Pompos, nu-i așa? Eu am fost un simplu reporter de război, domnule Ciucu. Am reușit să-l intervievez în premieră pe Arkan, șeful trupelor paramilitare sârbești exact în hotelul în care a fost împușcat doi ani mai târziu. Dvs. ce făceați pe atunci? Eu, după ce m-am întors din războiul din fosta Iugoslavie, în 1999, m-am mulțumit cu Marele premiu al Clubului Român de Presă pentru promovarea valorilor democrației.

Dvs. vă începeați îndelungul drum al ”specializărilor” care, cu cât au mai lungi numele, cu atât sunt mai inutile, dar dau bine la CV-ul care v-a ajutat să ocupați funcții sau să obțineți contracte generoase din bani publici.

Nu mai amintesc experiența mea profesională doar în mediul privat, în competiție acerbă cu jurnaliști valoroși, pe vremea când presa era chiar câine de pază al democrației, iar oameni ca dvs. nu ar fi îndrăznit să jignească sau să reducă la tăcere un ziarist. V-aș enerva prea tare și vreau să vă menajez. Dvs. ați funcționat doar în mediul steril al administrației publice ori în ONG cu același domeniu și cu contracte de la administrația publică”, arată jurnalista în postarea sa.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE