Redăm mesajul integral al lui Carmen Dan:

„A început campania! …cel puțin pentru unii, care atunci când puteau nu au făcut NIMIC, care au stat cuminți la cutiuță și care acum, în preajmă de europarlamentare, via prezidențiale, și-au făcut partidulețe (sau „prietenii” le-au făcut partidulețe) cu care promit să răstoarne munții din loc! Acum sunt dispuși să facă orice, dar chiar orice, pentru a ajunge să trăiască iarăși bucuria de a nu face NIMIC!

Și pentru că fapte nu au în spate, pentru că cifra care îi reprezintă ca politicieni este 0, cu ce ar putea defila acești mici visători și infatuați, în general „foști”, decât cu vorbe și promisiuni mincinoase?

 Așa că, încercând marea cu degetul, domnul Cioloș a descins în periplul campaniei și prin Teleorman, chit că avea dânsul ceva informații că pe acolo lumea nu prea îl apreciază!

Ei bine, astăzi și-a luat avânt spre Roșiorii de Vede și, după ce a coborât din sferele înalte, monsieur Julien a constatat că acolo sunt drumuri bune, aspect care nu poate fi pe placul unui candidat contestat de teleormăneni. Probabil în programul său (foarte posibil o reeditare a lamentabilei platforme 100) are promisiuni că va umple țara de autostrăzi.

Întrebarea este: Cum veți reuși, domnule Cioloș, atât timp cât singurul proiect al guvernării dumneavoastră a fost un fiasco total? Nu mai știți care? Vă aduc eu aminte: sculptura lui Brâncuși, Cumințenia Pământului. Sigur ați uitat, domnule Cioloș, la fel cum ați uitat să dați banii înapoi celor care au donat!

Sunt convinsă că așa veți uita și toate promisiunile pe care le faceți în această campanie electorală!

De obicei, domnule Cioloș, orice activitate începe de jos și crește până ajunge la nivel național. Trebuie să recunosc că sunteți atipic. Întâi v-ați bătut joc de toată România în 2016, cu aerul dumneavoastră de bruxellez atotștiutor, pentru ca astăzi să țineți lecții de bună-cuviință politică teleormănenilor.

P.S.: Pentru „sfântul selfie” de care nu vă puteti desprinde, încercați un zâmbet sincer. Pe români nu i-a impresionat niciodată falsitatea…”, a scris Carmen Dan.