Evenimentul Zilei > Actualitate > Cinci tâlhari contrabandiști prinși de Poliție
Cinci tâlhari contrabandiști prinși de Poliție

Cinci tâlhari contrabandiști prinși de Poliție

Polițiștii Secției 2 Rurală Arad au identificat cinci tineri, bănuiți de tâlhărie calificată, fapta fiind comisă cu două zile în urmă. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

Marți, 2 iulie, un tânăr de 23 de ani, din Șeitin a reclamat că în noaptea precedentă, mai multe persoane necunoscute, prin forțarea porții de acces, ar fi pătruns în curtea imobilului în care domiciliază, l-ar fi imobilizat și i-ar fi sustras un telefon mobil, un aparat de cafea, o stație de muzică cu boxe și unelte, în valoare de aproximativ 7.000 de lei, iar la plecare, victima ar fi fost amenințată cu o macetă, pentru a nu părăsi locuința.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați cinci tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 28 de ani, din localitățile Nădlac și Semlac, bănuiți de comiterea faptei. Ziua următoare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Judecătoriei Arad, au fost efectuate trei percheziții domiciliare pe raza localității Nădlac, iar la domiciliul bărbatului de 28 de ani, au fost depistate bunurile sustrase din Șeitin, precum și 1.830 de lei, 570 de euro și 160 de țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă.

”În baza probatoriului administrat, cei cinci tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și contrabandă”, transmite Poliția Arad.