Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGEDIE în ROMÂNIA. Cinci FETE au ajuns la SPITAL în stare GRAVĂ.
TRAGEDIE în ROMÂNIA. Cinci FETE au ajuns la SPITAL în stare GRAVĂ.

TRAGEDIE în ROMÂNIA. Cinci FETE au ajuns la SPITAL în stare GRAVĂ.

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița a anunțat că cinci copii cu vârste cuprinse între 2 și 9 ani au ajuns la spital după ce au înghițit mai multe pastile.

Se pare că minorii nu au fost supravegheaţi şi au înghiţit mai multe calmante. Este vorba de cinci fete, trei dintre ele sunt surori, iar alte două au acelaşi grad de rudenie între ele. 

„Cinci minori, cu vârste cuprinse între 2 şi 9 ani, au fost transportaţi la un spital din Bucureşti după ce ar fi ingerat mai multe medicamente. Se efectuează cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului”, informează IPJ Dâmbovița.

Una dintre fete a intrat în comă, iar celelalte patru fete au rămas internate cu diagnosticul intoxicație acută accidentală.

„Au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, una dintre ele se află în comă, pentru celelalte s-a stabilit ca diagnostic intoxicaţie acută accidentală. Au rămas internate”, precizează IPJ Dâmbovița.

„Din primele date se pare că erau nesupravegheate. Medicamentul antidepresiv era prescris pentru o mătuşă”, susține IPJ Dâmbovița.

Poliția va deschide un dosar penal petnru vătămare corporală din culpă, informează Agerpres.