Chelsea e în aer, Mourinho e la pământ

Chelsea e în aer, Mourinho e la pământ

Mari probleme pentru Chelsea Londra, campioana en-titre din Premier League.

 Formația antrenată de Jose Mourinho a pierdut, în runda a 4-a a campionatului intern, partida disputată pe „Stamford Bridge” cu Crystal Palace (scor 1-2) și a ajuns deja la al doilea insucces în acest debut de sezon.

„Lucrurile nu vor rămâne așa”

Londonezii au mai fost învinși și de Manchester City (scor 0-3), iar Mourinho are parte de un bilanț mai prost ca niciodată: o victorie, un egal și două înfrângeri. Lusitanul și-a păstrat luciditatea, în ciuda problemelor cu care se confruntă: „Cred că meritam mai mult cu Crystal Palace, măcar un egal, pentru că ar fi penibil să spun că ar fi trebuit să câștigăm. Avem un start prost, dar lucrurile nu vor rămâne așa”, a spus Mourinho.

Ne puteți urmări și pe Google News

Etapa a 4-a a Premier League a mai consemnat un rezultat incredibil. Liverpool a fost umilită pe teren propriu, de West Ham United, scor 0-3. „Ciocănarii”, eliminați în turul trei preliminar al Ligii Europa de către Astra Giurgiu (scor 2-2 și 2-1), dăduseră o lovitură mare și în prima etapă, atunci când se impuseseră cu 2-0 în deplasarea de la Arsenal Londra.