De mai mulți ani circulau zvonuri că mama sa adoptivă îl crește pe Jackson ca pe o fetiță. Mai mult, în spațiul public au apărut imagini cu copilul îmbrăcat în rochițe și purtând părul lung.

Acum, aceste zvonuri au fost confirmate chiar de Theron.

Nu doar că îl crește pe Jackson ca pe o fată, a declarat actrița pentru Daily Mail, dar, în realitate, spune ea, Jackson este la fel de fată ca și surioara lui în vârstă de trei ani, August.

„Da, am crezut că ea (Jackson) este băiat, până când s-a uitat la mine, când avea trei ani și mi-a zis: «Nu sunt băiat»”, a afirmat cu seninătate vedeta. „Așa că acum am două fete frumoase pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez și vreau să le văd crescând frumos.”

Și Charlize adaugă: „S-au născut ceea ce sunt și ele trebuie să decidă ce vor să fie, nu eu trebuie să decid, Datoria mea ca părinte este să le iubesc și să fiu sigură că au tot ce le trebuie pentru a fi cine vor să fie.”

Charlize Theron a avut o copilărie cumplită, al cărei blestem pare că se extinde acum și asupra copiilor ei.

A crescu la o fermă în Johannesburg, Africa de Sud, terorizată de un tată alcoolic și violent, care o bătea cu regularitate pe mama Charlizei, Gerda.

Fata avea 15 ani în ziua tragică în care tatăl a venit furios acasă de la firma de construcții unde lucra, având cu el o armă cu care le-a amenințat pe Charlize și Gerda că le ucide.

Apoi, sub ochii adolescentei, el a ucis-o pe mamă.

Te-ar putea interesa și: