CFR Cluj, victorie fără glorie cu Gloria

CFR Cluj, victorie fără glorie cu Gloria

Sabău, prietenul lui Andone, a trimis echipa a doua împotriva clujenilor, dar aceştia s-au chinuit aproape o oră pentru a învinge Bistriţa.

CFR Cluj nu s-a împiedicat de Gloria Bistriţa sâmbătă seară, pe teren propriu, trupa pregătită de Ioan Andone impunându-se cu scorul de 1-0 graţie reuşitei lui Sebastian Dubarbier, în minutul 53. Argentinianul l-a învins pe Albuţ cu un şut din interiorul careului, după o pasă excelentă a lui Eugen Trică, „decarul“ fiind cel care a executat rapid o lovitură liberă din preajma careului advers.

Trupa din Gruia a tremurat însă pentru cele trei puncte, chiar dacă Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Gloriei, a aliniat la Cluj o echipă din care au lipsit şase titulari! Coroian, Negrean, Dobre, Nalaţi, Turcu şi Matei au fost ţinuţi pe bară, „Moţul“ trimiţându-i în teren pe anonimii Târtovac, Mureşan, Achim şi Curtuiuş. Contestaţi de fani Deşi CFR a jucat ultimul meci al sezonului pe teren propriu, clujenii nau dat buzna în tribunele stadionului din Gruia. Mai mult, prestaţia slabă a favoriţilor i-a determinat pe suporteri să huiduie la scenă deschisă echipa lui Ioan Andone. Jocul fără orizont, ratările şi lipsa de luciditate a fotbaliştilor i-au adus la disperare pe spectatori.

Nici Andone nu a scăpat de supărarea celor din tribună, „Fălcosul“ fiind admonestat şi de o femeie care, la pauză, l-a întrebat unde e tactica echipei-gazdă! Decisiv în alte rânduri, argentinianul Diego Ruiz a fost ieri ocolit de şansă. Atacantul, adus în iarnă să-l înlocuiască pe brazilianul Didi, a ratat câteva ocazii monumentale, fiind fluierat copios de suporterii clujeni. „Moţul“ şi-a dat seama Nici Semedo nu s-a simţit prea bine sâmbătă seară. El a fost folosit titular de Andone deşi, în etapa precedentă, la Mioveni, între cei doi a avut loc o altercaţie, pricinuită de decizia tehnicianului de a-l înlocui pe portughez.

Ne puteți urmări și pe Google News

La final, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul bistriţenilor, a ţinut să le demonstreze tuturor că nu a stat degeaba doi ani lângă Jean Pădureanu şi a explicat plastic insuccesul echipei sale: „Ne-am descurcat destul de bine, am reuşit să jucăm cu ei de la egal la egal. În a doua repriză, după zece minute de joc, mi-am dat seama că am căzut fizic, dar şi psihic. Nu mai puteam să sperăm la nimic. Cu mai multă atitudine şi cu condiţie fizică se putea lua un punct aici“.