Meci jenant făcut de CFR Cluj și FCSB în runda a 5-a a paly-off-ului campionatului intern. Cele două reptendente la titlu s-au anihilat reciproc, n-au șutat pe poartă și și-au împărțit câte un punct. Egalul le convine ardelenilor, care sunt liderii ierarhiei, cu 38 de puncte. FCSB este pe pozițai a a 2-a, cu 35 de puncte, în timp ce Craiova încheie podiumul, cu 30 de puncte. Cornel Dinu a criticat dur prestația celor două echipe și i-a ironizat pe Dan Petrescu și Mihai Teja, tehnicienii de la CFR și FCSB.

„N-avea cum să ne ia somnul. Suferim când vedem astfel de chinuri ale fotbalului. S-a ajuns la mascarada asta. Râdem, glumim și spunem că mergem mai departe. E dureros ce se întâmplă în fotbal pentru că exact asta se întâmplă și cu societatea. Se reflectă în toate domeniile, inclusiv în fotbal.

E înfiorător! Sunt două echipe care vor să joace în Europa, să ia bani, dar chinuie fotbalul. Singurele așa zise faze de poartă au fost niște întâmplări. Nu se intră în careu. 

Niște defensive cinice, mingi aruncate la întâmplare. E dramatic. Nu se uită și ei la ce se joacă în lume? Ce să mai zic de antrenori. Te uiți la săracul Teja, nu are nicio treabă cu dârzenia machedonilor. Dan Petrescu e un ciugulitor disperat. A avut doar două faze întâmplătoare. El a fost un jucător bun, acum nu îl înțeleg.

Mi-a rămas pe retină o imagini din tinerețe, de acum 30 de ani, citeam Căderea Constantinopolului. Era o scenă teribilă: o întâlnire între Gingis-Han cocoșat și Timur Lenk șchiop.  Ziceau: Uite, mă, cum a ajuns lumea asta. Un cocoșast și un chior o conduc”, a spus Dinu la GSP Live.

Te-ar putea interesa și: