Evenimentul Zilei > Actualitate > Şase centre chinezeşti au fost ÎNCHISE. Cercul VICIOS a fost SPULBERAT
Şase centre chinezeşti au fost ÎNCHISE. Cercul VICIOS a fost SPULBERAT

Şase centre chinezeşti au fost ÎNCHISE. Cercul VICIOS a fost SPULBERAT

Cu acuzaţia de favorizare şi exploatarea prostituţiei, sunt cercetaţi cei 6 patroni chinezi. Măsura închiderii a fost luată la Imperia, Sanremo, Taggia şi Vallecrosia.

Sex şi masaje: această activitate, potrivit procurorilor din Imperia, se desfăşura în 6 locaţii din cartierele chinezeşti din provincia  cu acelaşi nume şi au fost supuse sechestrului preventiv, într-o anchetă condusă de carabinierii din cadrul secţiei de poliţie judicuară a Tribunalului din Imperia.

Cu acuzaţia de favorizare şi exploatare a prostituţiei au fost cerecetaţi cei 6 patroni, toţi chinezi. Anchetele au început în primăvara anului trecut, în care carabinierii, în cursul misiunilor de control al teritoriului, au aflat că într-un centru, situat în oraş, erau oferite prestaţii sexuale la sfârşitul masajelor. În acel moment au început filajele, cu ''interviuri'' ale diferiţilor clienţi, reţinuţi la ieşire.
Achiziţionarea de documente referitoare la instituţii comerciale şi suspecţi au permis evidenţierea că în aceste centre se practica activitatea de prostituţie din partea lucrătoarelor, toate tinere chinezoaice, pentru un cerc restrâns de persoane ce râmâneau în centre până seara târziu. Operaţiunea, terminată miercuri, a dus la sechestrarea tuturor centrelor de ''tratamente orientale tuina''. Pe 23 noiembrie, tot în provincia Imperia, poliţia închidea 8 case suspecatate de exploaatare a prostituţiei şi favorizarea acesteia.

Cercetările au plecat de la semnalarea unui administrator al unui condominiu învecinat cu casele de masaj oriental, care a remarcat mişcări suspecte, mai ales ca orar şi intensitate, de multe ori remarcate şi de unii rezidenţi. Ancheta s-a declanşat, iar cercul vicios a fost spulberat, notează Il Giornale.