Evenimentul Zilei > Social > Celebrul vlogger Selly, scos din minți de ministrul Educației: „Nu vă e rușine?”
Celebrul vlogger Selly, scos din minți de ministrul Educației: „Nu vă e rușine?”

Celebrul vlogger Selly, scos din minți de ministrul Educației: „Nu vă e rușine?”

Vloggerul Selly a criticat-o dur pe ministrul Educației, Monica Anisie, acuzând-o că dă dovadă de lașitate.

Vloggerul Selly a răbufnit nervos împotriva ministrului Educației, Monica Anisie, după ce aceasta a refuzat a doua oară să se întâlnească cu el.

„Doamna Anisie, nu vă e ruşine? Asta face un lider?”, a întrebat public cuboscutul vlogger Selly. Ministrul Educației confirmase că se va întâlni cu el în cadrul unei dezbateri care ar fi trebuit să aibă loc vineri, la ora 15:00.

Monica Anisie nu a mai vrut să dea ochii cu Selly

Monica Anisie s-a răzgândit, ea aducând ca argument creşterea numărului de cazuri de coronavirus. Monica Anisie a comunicat că va trimite în locul ei un secretar de stat. Selly a fost uluit de reacţia ministrului care refuză pentru a două oară o dezbatere directă cu el, pe  tema reformei educaţiei în România. DE altfel, Ministrul Educației, Monica Anisie confirmase participarea la dezbatere joi dimineaţă. Din nefericire, spre seară s-a răzgândit.
Iritat până peste poate, Sellly o acuză pe Monica Anisie de lașitate

„Nu vă e doamnă aşa, un pic ruşine să anunţaţi că veniţi şi apoi să ne lăsaţi baltă? Nu e penibil să vă fie frică să vă întâlniţi cu un puşti de 19 ani? „, spune Selly într-un nou videoclip postat pe conturile sale de socializare.

Tânărul vlogger anunţă că nu va renunţa .Așa cum a promis, vineri la ora 15:00 , el îşi aşteaptă publicul pe canalul său de Youtube pentru o dezbatere pe tema educaţiei din România. Doar că în locul ministrului Anisie, va fi un fotoliu gol. Dacă se răzgândeşte din nou, este bine venită, a mai transmis Selly.

Fapte, nu vorbe

Invitat în studioul emisiunii Sinteza Zilei de către Mihai Gâdea, Selly a prezentat câteva din temele pe care le-ar fi discutat cu ministrul Educaţiei, dacă dezbaterea ar fi avut loc. Printre acesta se află şi modului în care se devine profesor în România, poate cel mai important lucru ce trebuie modificat în învăţământul românesc, potrivit antena3.ro.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: