Un cunoscut actor american a decis să se însoare în secret cu o tânără cu mult mai tânără decât el. Este vorba de actorul american Sean Penn, care in acest an împlineşte 60 de ani. Ziarul spaniol La Vanguardia a scris luni că acesta s-ar fi însurat în secret cu Leila George, în vârstă de 28 de ani.

Ceremonie secretă

Sean Penn şi Leila George s-au căsătorit într-o ceremonie secretă. Dezvăluirea a fost făcută de Irena, soţia producătorului Mike Medavoy. Ea le-a făcut urări noii perechi. Irena a postat pe Instagram mai multe imagini ale celor doi miri.

„Suntem atât de fericiţi că @leilageorge #seanpenn s-au căsătorit. Vă iubim”, a scris Irena.

Sean Penn, la a treia căsătorie

Actorul a mai fost căsătorit de două ori, cu Madonna şi Robin Wright. El împlinește la 17 august 60 de ani. Cea de a treia soție a lui Sean Penn se află însă la prima căsătorie. Ea este de asemenea actriţă, relaţia ei cu Sean Penn începând din 2016.

Cuplul nu a făcut un anunţ oficial privind căsătoria lor. Publicaţiile americane Entertainment Tonight sau Us Weekly o citează însă pe Irena Medavoy pentru a anunţa că cei doi au devenit, în urmă cu câteva zile, soţ şi soţie.

Cine este noua soție a lui Sean Penn

Leila este născută în Australia. Ea este fiica actorului şi producătorului Vincent D’Onofrio cu actriţa Greta Scacchi. Ea a menţinut o relaţie discretă cu Sean Penn de la vârsta de 24 de ani. În ultimii ani, ei au participat la mai multe acţiuni caritabile pentru cauza animalelor. Recent i- au sprijinit pe cei afectaţi de criza noului coronavirus.

Actorul mărturisea pentru news.com.au că este „îndrăgostit nebuneşte de o extraordinară şi minunată femeie australiană”.

El a făcut anunțul pentru a anunţa înfiinţarea noii sale fundaţii non-profit, Community Organized Relief Effort (CORE). Sean Penn a dezvăluit că Leila „este şefă de personal la CORE”, fundaţia fiind angajată „în căutarea de contracte în zonele izolate ale comunităţilor de imigranţi”.

Actorul a precizat că Leila se va ocupa de organizarea viitoarei lui zile de naștere

„Cei care cunosc minunatele femei australiene, ştiu că ele se află la conducerea oricărui eveniment important. Sigur că pandemia de coronavirus dictează noi reguli. Iar orice „sărbătorire trebuie să aibă loc sub măsuri sanitare stricte şi cu un grup restrâns de persoane”, a spus el, potrivit agerpres.ro.